Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΡΕΦΩΣ ΚΑΝΕΛΗ... ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΑ... ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ!

«Η μήνυση που αποφάσισε να καταθέσει το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη αποτελεί ενέργεια πολι...

«Η μήνυση που αποφάσισε να καταθέσει το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη αποτελεί ενέργεια πολιτικά σκόπιμη, που τα κίνητρά της δημιουργούν ερωτηματικά» αναφέρει σε ανακοίνωση το ΚΚΕ.
«Το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους. Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

enikos.gr

7 σχόλια

  1. κου κου ε tours
    εμπιστευθείτε μας και φέτος για τις διακοπές σας!

    Μακρόνησος από 100 € το άτομο
    Κούβα απο 200 € το άτομο
    νέος προορισμός! Β. Κορέα από 300 € το άτομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον πατριωτη κ ΓΚΛΑΒΙΝΑ τον προεδρο της ενωσης μας στην ΚΟΖΑΝΗ, τον ξερω προσωπικα ακεραιος χαρακτηρας, οτι και να λενε οι αναρχομπολσεβικοι θα φανε τα μουτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ!!!26 Ιουνίου 2012 στις 8:39 π.μ.

    ΤΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΥΣ...... ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο καλά και πιο "σοσιαλιστικά" διακοπές στα Γκούλακ. Οι "σύντροφοι" ξέρουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τους λέει. Την φυλάγουν αδιαμαρτύρητα; Βάζουν μέσον για να είναι φιλιπινέζες τους αντί να φυλάν τον κοσμάκη που τους πλήρώνει; Αντί να κάνουν μηνύσεις, να πάνε να ροπαλιάσουν καμμία γριά που διαμαρτύρεται έξω από το φαρμακείο. Ά και να ελέγχουν με το λάπτοπ μήπως κανείς χρωστάει στο Δημόσιο, στις λιάνες δηλαδή, ώστε να τον πηγαίνουν αυτόφωρο στην τίμια δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΝΤΑΚΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ ΑΑΑΑΑΑΡΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΝΕ 7/24 ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙς ΥΓΕΙΑ ΡΕ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΣΕ ΣΙΝΙΑΡΟΥΝΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ BODYGARD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.