Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...!!! ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΑ!

Οι μάχες μεταξύ Τούρκων στρατιωτών και των αυτονομιστών μαχητών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) δεν έχουν τελειωμό, με τέσσερα νέα ...

Οι μάχες μεταξύ Τούρκων στρατιωτών και των αυτονομιστών μαχητών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) δεν έχουν τελειωμό, με τέσσερα νέα θύματα από την τουρκική πλευρά, σε συγκρούσεις στα νοτιανατολικά της χώρας.

Σύμφωνα με το δίκτυο TRT, οι μάχες σημειώθηκαν στην πόλη Eruh της επαρχίας Siirt, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Οι θάνατοι των τεσσάρων Τούρκων στρατιωτών έρχονται να προστεθούν στους οκτώ συναδέλφων τους, που σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, σε παρόμοιο περιστατικό, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

Ο πρωθυπουργός της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη πως στις 19 Ιουνίου σκοτώθηκαν, επίσης, 31 Κούρδοι αντάρτες.

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα έχουν βομβαρδίσει την τελευταία εβδομάδα ύποπτους στόχους των Κούρδων κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, σε αντίποινα για τους θανάτους στρατιωτών. defencenet.gr

2 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπαθί της θείας δίκης θα πέσει αμείλικτο πάνω στα κεφάλια των βαρβάρων τούρκων ! ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.