Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...!!! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΙΑΛΜΑ...!!!

Από το yened.wordpress.com Με μια φειδωλή ανακοίνωση το ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε πως σήμερα σε Βόρειο και Κεντρικο Αιγαίο 1 σχηματισμός 4 αερο...


Από το yened.wordpress.com

Με μια φειδωλή ανακοίνωση το ΓΕΕΘΑ ενημέρωσε πως σήμερα σε Βόρειο και Κεντρικο Αιγαίο 1 σχηματισμός 4 αεροσκαφών και ένα μεμονωμένο ελικόπτερο της Τουρκικής αεροπορίας πραγματοποιήσαν 5 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου κάνοντας πραγματικό σουλάτσο στο Αιγαίο μας .

Το πλέον χαρακτηριστικό του πόσο ανενόχλητοι ήταν οι Τούρκοι είναι το γεγονός ότι δεν σημειωθηκε απολύτως ΚΑΜΙΑ εμπλοκή!

Και όλα αυτα την ώρα που η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσια μετέβαιναν στο μνημόσυνο του Ηρωα Υποσμηναγού Ι Ν. Σιαλμά στον ¨Αγιο Ευστράτιο , ενα μνημόσυνο που έγινε ετεροχρονισμένα καθώς ο ΗΡΩΑΣ έπεσε μαχόμενος στις 18 Ιουνίου 1992.

Και επειδή ο ‘Άγιος Ευστράτιος βρίσκεται εξ όσων γνωρίζουμε στο Βόρειο Αιγαίο ρωτάμε.

ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγιναν οι παραβιάσεις;

Ισχύει η πληροφορία που μας έφτασε οτι ο σχηματισμός των 4 μαχητικών (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ) πέταγε στην ΛΗΜΝΟ την ώρα που ήταν στον αερα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία;

ΠΟΣΟ απέχει η Λήμνος απο τον Άη Στράτη;

Απο πού και πότε μπήκε ο σχηματισμός απο πού και πότε βγήκε;

Επίσης ρωτάμε: Απο ποιά μοίρα ηταν τα εν λόγω αεροσκάφη;

Τι τύπος αεροσκάφη ήταν;

Αυτα.

1 σχόλιο

  1. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά σκατομόγγολα!!!! Θα έλθει η ώρα για να γυρίσετε εκεί που ανήκετε. Στις ερήμους της Μογγολίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.