Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ... "ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ"...;;;

ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ... ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ...

ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ... ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

«Αυτό που σοκάρει περισσότερο, από αυτό καθ’ αυτό το γεγονός της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος μου και της Λιάνας Κανέλλη, είναι ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολίτες που λένε «καλά τους έκανε»».

H Ρένα Δούρου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε: «δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά είναι αργά για δάκρυα πλέον» και αποκάλυψε ότι στην ίδια συζήτηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε την ελληνική βουλή «μπορντέλο» .

Επανήλθε στο θέμα του προπηλακισμού βουλευτών λέγοντας ότι ανέκαθεν ο ΣΥΡΙΖΑ τους κατήγγειλε και ήταν ενάντια σε τέτοιες πρακτικές καθώς όταν διαχέονται στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθούν.

Επίσης υποστήριξε ότι παρέμεινε ψύχραιμη, γιατί η δημοκρατία απαντάει σε αυτές τις προκλήσεις με ψυχραιμία, πολιτισμό και δικαιοσύνη. prionokordela.gr

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

3 σχόλια

  1. >ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε την ελληνική βουλή «μπορντέλο»<

    Απαράδεκτος ο Κασηδιάρης! Προσβάλλει βάναυσα αυτά τα πραγματικά τίμια σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OXI NEROPOTIRO ,MPOYGELO APO T `AFODEFTHRIA TON PAKISTANON EPREPE NA FAEI H PALIOKOTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι 11.000.000 ΄Ελληνες φώναζαν και φωνάζουν , μουτζώνωντας , "να καεί , να καεί το μπουρδέλ. η βουλή" δεν το έχει ακούσει η αντιπαθέστατη Δούρου ; Το γεγονός ότι απλοί πολίτες έρριξαν γιαούρτια , νεράτζια , καδρόνια κατά των πολιτικών που τόσα χρόνια θησαύριζαν στις πλάτες του λαού , εξαθλιώνωντάς τον , δεν το έχει πάρει χαμπάρι η ίδια "κυρία" ; Αξιό-πτυστη κυρία της πεντάρας , τον "καλά τους έκανε" δεν λέει τίποτε σε όλους εκείνους που σας πληρώνουν για να τον καταληστέψετε , να τον χρεοκοπήσετε , να τον εξαθλιώσετε , να τον ταπεινώσετε , να τον οδηγήσετε στην αυτοκτονία ! Αυτό που ψιθυρίζουν 11.000.000 ΄Ελληνες είναι ότι θέλετε πολύ ξύλο , ότι σας αξίζει παραδειγματική καταδίκη και θανατική ποινή , για το κατάντημα της χώρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.