Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΤΑΤΟ "ΒΗΜΑ" ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ

Τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι αστυνομικοί έδειξαν ότι ένας στους δύο ψήφισε Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με το «Βήμα»...


Τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν οι αστυνομικοί έδειξαν ότι ένας στους δύο ψήφισε Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με το «Βήμα» τα αποτελέσματα αυτά προκύπτουν από την ανάλυση των ψήφων σε 11 εκλογικά τμήματα της Αθήνας στα οποία ψήφισαν με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής και άλλες.

Σε αυτά τα εκλογικά τμήματα σημειώθηκαν ποσοστά ρεκόρ της Χρυσής Αυγής για σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα δηλαδή από 17,2% έως 23,04%! Σε γειτονικά εκλογικά τμήματα που δεν ψήφιζαν αστυνομικοί το ποσοστό κινούταν κοντά στο 5%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα και ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σε αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων. Αν συνυπολογισθεί λοιπόν ότι στα συγκεκριμένα τμήματα που ψηφίζουν οι αστυνομικοί το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» είναι υπερτριπλάσιο του μέσου όρου του συγκεκριμένου κόμματος προκύπτει το συμπέρασμα ότι σε ποσοστό άνω του 50% των αστυνομικών υποστηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι πιθανόν οι αστυνομικοί να αντιμετωπίζουν τη λαθρομετανάστευση και άλλα κοινωνικά προβλήματα με τη ματιά της Χρυσής Αυγής. newsbomb

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.