Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ...!!!

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπο της, αναζητά εθελοντές κατασκόπους, οι οποίοι μεταξύ άλλων, καλό είν...

Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπο της, αναζητά εθελοντές κατασκόπους, οι οποίοι μεταξύ άλλων, καλό είναι να γνωρίζουν και την ελληνική γλώσσα.

Στην αγγελία αναγράφεται ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά πέντε εθελοντές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στην υπηρεσία για διάστημα έξι μηνών. Στις προϋποθέσεις για τους μελλοντικούς εθελοντές, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι είτε νομικής, είτε πολιτικών επιστημών, είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε οικονομικών σπουδών, και να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή την ελληνική γλώσσα. Οι εθελοντές θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτεροι των 30 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά και να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το θέμα προβάλλει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα των Σκοπίων «Φόκους» με τίτλο:

«Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα;!»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά εθελοντές και ακόμη πιο περίεργο το ότι κάποιοι από αυτούς πρέπει να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. enikos.gr

4 σχόλια

  1. Τι ακριβώς θέλουν να μάθουν; Να τους το πω εγώ και δωρεάν. Δύο μεραρχίες και 4 F16. Σε δύο ώρες θα λυθεί το πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA TOYS STEILOYME APODO TA DIKAMAS TA TSHMANIA NA EKPEDEYSOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι

    Οπως σιγουρα θα γνωριζετε διαθετουμε τους καλυτερους πρακτορες με αριστη γνωση Ελληνικης .
    Διαλεγετε απο μια τεραστια γκαμα 200.000 πρακτορων καθε ηλικιας και φυλλου.

    Οι υπηρεσιες που σας προσφεραμε στο παρελθον,η προσηλωση μας στις θεσεις σας και τις προσπαθειες σας εναντιον της Ελλαδος και του Ελληνισμου ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ και συμπαραστατες τα τελευταια 70 χρονια .

    Ελπιζουμε ΚΑΙ ΤΩΡΑ να μας επιλεξετε.

    Μετα τιμης

    ΚΚΕ

    -2ο γραφειο ανθελληνικης προπαγανδας και προδοσιων -

    Πληροφοριες : Μπιλυ τηλ 1913 εσωτ. 45-49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να τους κάνουν; Αφού τα βαμπίρια ζουν και βασιλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.