Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ...! ΝΕΕΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ...!

ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ... Σκόπια. Η Ελλάδα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή τη χώρα ζουν «Μακεδόνες» που μιλούν τη «μακεδονι...



ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...


Σκόπια. Η Ελλάδα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή τη χώρα ζουν «Μακεδόνες» που μιλούν τη «μακεδονική» γλώσσα και αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει με οποιαδήποτε εκβιασμό, είπε ο πρωθυπουργός της χώρας, γράφει η σκοπιανή Dnevnik και συνεχίζει:

Απλά πρέπει να βγει από τη σκέψη (των διαπραγματευτών) ότι με οποιαδήποτε δράση ή οποιονδήποτε εκβιασμό θα μπορούσε να αλλάξει η ταυτότητα του ‘μακεδονικού’ λαού.

Ο ‘μακεδονικός’ λαός υπάρχει, υπήρχε και θα υπάρχει, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να γίνει αποδεκτή, είπε ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι προς τους κατοίκους του δήμου Πέτροβετς αναφερόμενος σε ότι έχει γίνει σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που προωθούνται.

Ο Γκρούεφσκι υπενθύμισε ότι ξένοι διπλωμάτες πριν από 100 και πλέον χρόνια, προειδοποιούσαν ότι για να κλείσει το Μακεδονικό Ζήτημα, θα πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι υπάρχει το ‘μακεδονικό’ έθνος και η ‘μακεδονική’ γλώσσα, αλλιώς στα Βαλκάνια δεν θα έχουμε ειρήνη.

«Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να το κατανοήσουν και για αυτό τα τελευταία εκατό χρόνια υπήρχαν πολλά προβλήματα στην περιοχή αυτή, είχαμε πολλούς πολέμους για τη Μακεδονία. Χύθηκε πολύ αίμα και πολλοί προσπάθησαν να κατακτήσουν τη Μακεδονία. Η Ευρώπη πρέπει να θέσει ένα τέλος σε αυτό.

Η Ευρώπη να κατανοήσει πως για κανένα λόγο δεν μπορεί να αλλάξει ο ‘μακεδονικός’ λαός και με την ακλόνητη πίστη του διατηρεί ό, τι του ανήκει και δεν μπορεί να αλλάξει την ταυτότητά του.

Ανέφερε ακόμη- συνεχίζει η εφημερίδα Dnevnik- ότι οι πολίτες των Σκοπίων είναι ειρηνικοί άνθρωποι και δεν θέλουν παρά να ζήσουν ειρηνικά, ελεύθεροι να έχουν αυτό που τους ανήκει. echedoros-a.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1...

-----------------------------------------------


4 σχόλια

  1. maimoudes psegtomakedones skopianoi. kai olos o kosmos na sas anagnwrisei emeis oi ELLHNES xeroume oti i MAKEDONIA einai mia kai einai ELLHNIKH. opoies plates kai na ehete gia na kokoreuwsaste, eite amerikanakia einai autoi eite tourkomogoloi protwdidaxantes tin parapoiisi tis istorias den mas fovizoun kai an hreiasthei tha husoume pali to aima mas gia na min tin parete pote tin gi twn Makedonwn to thauma twn aiwnwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA ZISOYN EIRHNIKA KAI ELEFTERES OU MAIMOYDES POY OMILOYN THN MAIMOYDONIKH GLOSSA AYTO DEN MAS PEIRAZEI KONTES OMOS OI GLOSESTOYS GIA THN MAKEDONIA KAI THN KAI THN ELLADA
    GIATH GIA MAS H FYROM EINAI MAKAKODONIA KAI OXI MAKEDONIA GIA MAS O FILIPOS EINAI FILIPOS KAI OXI FILI PIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ZISOYN EIRHNIKA KAI ELEFTERES OI MAIMOYDES POY OMILOYN THN MAIMOYDONIKH GLOSSA AYTO DEN MAS PEIRAZEI KONTES OMOS OI GLOSESTOYS GIA THN MAKEDONIA KAI THN KAI THN ELLADA
    GIATH GIA MAS H FYROM EINAI MAKAKODONIA KAI OXI MAKEDONIA GIA MAS O FILIPOS EINAI FILIPOS KAI OXI FILI PIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γκρούεφσκι , πες αλεύρι , ο Λέϊν Φοξ σε γυρεύει ! Πώς είπες ; Δεν τον γνωρίζεις ; Α , να σε διευκολύνω : Ο dr. Λέϊν Φόξ είναι ιστορικός - καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης , που μετά από μελέτες & έρευνες του ερευνητικού team του , επί σειρά ετών , ανακοίνωσε ρητά και κατηγορηματικά , εκτός των άλλων και τα εξής : "Το Μακεδονικό Βασίλειο είχε Ελληνόφωνες κατοίκους , που χρησιμοποιούσαν την Ελληνική γραφή , που λάτρευαν τους ίδιους θεούς και που είχαν τα ίδια ήθη και έθιμα . Οι ευρεθείσες , μετά από ανασκαφές , επιγραφές φέρουν Ελληνικούς χαρακτήρες , όπως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΦΙΛΙΠΠΟΣ και όχι : Macedonija , Alexander , Filippe . Οι κάτοικοι των Σκοπίων που ισχυρίζονται ότι το κρατίδιο στο οποίο κατοικούν είναι η Μακεδονία , είναι εξοργιστικοί και αμαθείς" . Κατάλαβες τώρα αξιόπτυστε "κύριε" Γκρούεφσκι γιατί η Vardarska σου , όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα αναγνωρισθεί με το όνομα Μακεδονία ; Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! Πάρτο χαμπάρι γυφτοσκοπιανέ με το κωλοκρατίδιό σου των 25.000 τετρ. χιλιομέτρων και των 2.000.000 ανθρώπων , διαφορετικών εθνικοτήτων ( Σλάβους , Αλβανούς , Βουλγάρους , Τούρκους , Γύφτους ) ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! Εάν θέλεις κάπου να ξεσπάσεις πήγαινε να ξεθάψεις τον σκατόψυχο τον Τίτο να του ζητήσεις ευθύνες , γιατί αυτός έδωσε αυθαίρετα στην περιοχή σας το όνομα Μακεδονία , γιατί απέβλεπε αφ΄ ενός μεν να σας βγάλει από την τρύπα που ζείτε προς το Αιγαίο , αφ΄ ετέρου δε να σας προσδώσει και μια ένδοξη Ελληνική Ιστορία , γιατί δεν έχετε καμία απολύτως πολιτιστική κληρονομιά . Θα σου πρότεινα να πραγματοποιήσεις ένα ταξιδάκι αναψυχής μέχρι την Ινδία και να επισκεφθείς , έτσι για να ξεστραβωθείς , τα χωριουδάκια στα οποία οι κάτοικοι μιλούν και σήμερα ακόμη Ελληνικά , που έμαθαν από τους ΄Ελληνες - Μακεδόνες , που έφτασαν ως εκεί κατά τις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Κατάλαβες ξυλάγγουρο ; ΕΛΛΗΝΙΚΑ μιλούν όχι Σλάβικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.