Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...!!! Ο ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

Ανακατεύεται με δραματικό τρόπο η «τράπουλα» στη βαλκανική «τσόχα» με τη σερβική πλευρά να εμφανίζεται να έχει αλλάξει εντελώς τη στάση τ...


Ανακατεύεται με δραματικό τρόπο η «τράπουλα» στη βαλκανική «τσόχα» με τη σερβική πλευρά να εμφανίζεται να έχει αλλάξει εντελώς τη στάση της, ενώ η χρονική στιγμή που συνέβη αυτό, αμέσως μετά το ταξίδι του νέου πρόεδρου Νίκολιτς στη Μόσχα όπου συνάντησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, βάζει σε σκέψεις…

Ο νέος πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς δήλωσε πως πρόθεσή του είναι να μεταβεί στο Κόσοβο και να έχει επαφές με τους ηγέτες της σερβικής μειονότητας. Ο Νίκολιτς δήλωσε πως επιθυμεί να καθορίσει «την αντίδραση του έθνους» μετά τα επεισόδια μεταξύ Σέρβων και ανδρών της KFOR στο βόρειο Κόσοβο, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών Σέρβων και δύο στρατιωτών.

Ο Νίκολιτς, αναπληρωτής πρωθυπουργός του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, απολαμβάνει υψηλότατης δημοφιλίας μεταξύ των Σέρβων του Κοσόβου λόγω της εθνικιστικής, σκληρής γραμμής του στο ζήτημα του Κοσόβου, αντίθετα με τον προκάτοχό του Μπόρις Τάντιτς, ο οποίος φαίνεται πως θυσίασε μέρος των σερβικών διεκδικήσεων, για να κερδίσει την υποψηφιότητα ένταξης στην ΕΕ.

Ωστόσο, υπάρχουν Σέρβοι στο Κόσοβο που πιστεύουν ότι το Βελιγράδι θα έπρεπε να έχει δράσει αποφασιστικά, μετά τα ανωτέρω αναφερθέντα επεισόδια και καταγγέλλουν ότι η KFOR διατάχθηκε να προκαλέσει τα επεισόδιο, ως προειδοποίηση προς το Βελιγράδι, μετά την εκλογή Νίκολιτς.

Στην ουσία δηλαδή μιλούν για προβοκάτσια των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στην οποία απαντά ο πρόεδρος της Σερβίας δηλώνοντας ότι σκοπεύει να μεταβεί στην περιοχή και να μιλήσει με τους συμπατριώτες του. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από όσο φαίνεται και αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι η ΝΑΤΟϊκή παρέμβαση δεν επέλυσε το πρόβλημα, απλά άνοιξε μια ακόμα εστία αστάθειας που θα μπορούσε με τα σημερινά δεδομένα να αποσταθεροποιήσει εντελώς τα Βαλκάνια ανοίγοντας πολλαπλά μέτωπα.

Τότε θα αναγκαστούν οι «φίλοι και σύμμαχοι» να ξανασκεφτούν συνολικά – πολιτικά την κατάσταση και θα αντιληφθούν πόσο μονοδιάστατα και μυωπικά χειρίστηκαν και το θέμα της οικονομικής κρίσης… defence-point.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EKTAKTO ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ..!!! ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ... "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ - ΤΖΙΧΑΝΤ UCK"

1 σχόλιο

  1. Τωρα που ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΑΝ τα νυχια της ΑΡΚΟΥΔΑΣ πολυ δυσκολα οι λουγκρες του ΝΑΤΟ να ξαναδοκιμασουν να βοηθησουν τις ζωωδεις αλβανομαιμουδες που ξεσηκωσαν εναντιων των ανθρωπων της Βαλκανικης κατα τη δεκαετια του 90.

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΟΒΟ ( απο τον ΚΡΟΑΤΟΕΒΡΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΙΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟΦΑΣΙΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΣΕΣ ΣΚΕΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΧΟΤΖΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.