Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να βηματίζει στην οδό του καθημερινού βασανιστηρίου και της εθνικής εξοντώσεως μετά από την τελευταία εκλογι...

Ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να βηματίζει στην οδό του καθημερινού βασανιστηρίου και της εθνικής εξοντώσεως μετά από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση. Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η απλή όσο και ιστορικά τεκμηριωμένη άποψη του Εθνικιστικού Κινήματος ότι η λύση των μεγάλων προβλημάτων της Ελλάδος δεν προέκυψε ποτέ και δεν πρόκειται να έλθει ούτε σήμερα από τις εκλογές.

Το καθεστώς δημιούργησε δια των κυβερνήσεων τις δυσμορφίες στην πολιτική διοίκηση και τις συντήρησε με τις βολικές αντιπολιτεύσεις. Με το κάλεσμα των νεοταξιτών τοκογλύφων και την πολυεθνική εισβολή στη ζωή μας άπαντες οι ανήθικοι επιχειρούν να διατηρήσουν στη ζωή το καθεστώς δίχως τη θέληση των Ελλήνων. Τώρα όλοι αυτοί οι πραιτοριανοί του διεθνιστικού νεοταξισμού προχωρούν από κοινού στην προσφορά του θυσιαζόμενου λαού στο σύγχρονο μινώταυρο της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας και διακυβέρνησης.

Ο προδότης στη ζωή του Έθνους βρίσκεται στο πεδίο της μάχης μα και στο πεδίο της πολιτικής καθημερινότητας. Το δε ελεύθερο έθνος είναι εκείνο που πολεμά και νικά τον εχθρό τόσο εν καιρώ πολέμου όσο και εν καιρώ ειρήνης. Ο εθνικός ηγέτης οφείλει να άρχει με τις δυνάμεις του λαού του υπέρ του εθνικού συμφέροντος κι όχι να άρχεται και να βούλεται υπέρ των ξένων και ανθελληνικών συμφερόντων όπως συμβαίνει για πολλοστή φορά στις μέρες μας. Γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση οδηγεί από όλες τις οδούς της πολιτικής τη Φυλή στον αφανισμό.

Σήμερα έχει σχηματιστεί στον εύπιστο ωστόσο ελληνικό λαό η γενική εντύπωση πως αν ζούσαν στην εποχή μας ο Εφιάλτης, ο Πήλιος Γούσης και ο Νενέκος θα ήταν εξέχοντα μέλη της ελληνόφωνης κι όχι ελληνικής κυβέρνησης σε ένα κοινοβούλιο που είναι κατ’ ευφημισμό ελληνικό γιατί βρίσκεται σε κατεχόμενη ελληνική γη. Και πραγματικά αυτό συμβαίνει. Για πολλοστή φορά τα χαρτάκια τα καλούμενα και ψηφοδέλτια προωθήθηκαν με τη σειρά προτεραιότητας που υπαγόρευσαν οι γνωστές νεοταξικές πρεσβείες των εμπόρων των εθνών.

Κι αν ακόμη γινήκανε όπως λέγεται εκτεταμένες νοθείες, δεν πειράζει διόλου τους ψεύτικους εκπροσώπους των Ελλήνων και βιαστές της λαϊκής βουλήσεως. Αυτοί έχουν κανονίσει ποιος θα ρημάξει τις ζωές μας με τη φτωχοποίηση και ποιος θα καταστρέψει με τρομοκρατικές και λαθρομεταναστευτικές ψευτοεπαναστάσεις την κοινωνία. Στα δε εθνικά ζητήματα οι εραστές της Ελλάδος δίχως Έλληνες έχουν βάλει ήδη το πωλητήριο.

Ο προδότης του έθνους λοιπόν είναι εκείνος που με τον ίδιο επαίσχυντο τρόπο δίνει στον εχθρό τα σχέδια της εθνικής άμυνας και εκείνος που εγκαθιστά τον ηλεκτρονικό έλεγχο του λαού με μια αθώα τάχα κάρτα του πολίτη. Αλλά και εκείνος που εφαρμόζει τις μισελληνικές επιδιώξεις ως τάχα εθνική πολιτική και ενώ μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των πολιτών του, διαλύει ενσυνειδήτως τον κοινωνικό ιστό. Πολύ ορθά παρατήρησε αυτήν την τρομερή αλήθεια ο σοφός Θουκυδίδης λέγοντας ότι προδότης δεν είναι μονάχα εκείνος που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.

Η άνοδος του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος αποτελεί την ενδυνάμωση ενός ασφαλούς θύλακα εθνικής αντίστασης. Η άνοδος αυτή αποτελεί τη νίκη σε μια μάχη που επιτρέπει την αισιοδοξία για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας που έχει παραδοθεί στα νεοταξικά μιάσματα. Όμως ο πόλεμος συνεχίζεται και ο αντικειμενικός σκοπός του ελληνικού εθνικισμού δεν πρόκειται να προέλθει από τις κατευθυνόμενες εκλογές που διενεργεί το πολιτικό σύστημα.

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό διότι οι μηχανισμοί και οι θεσμοί της λαϊκής έκφρασης βρίσκονται στα χέρια των προσκυνημένων γραικύλων που τους πλάθουν όπως θέλουν και όπως διατάσσονται από τα αφεντικά των καθεστωτικών κομμάτων. Οι δε εκλογικοί μηχανισμοί είναι άκυροι από τη στιγμή που δεν υφίσταται η άμεση υιοθέτηση της βουλήσεως του ελληνικού λαού που αποτελεί το μόνο παραδεκτό κοινοβούλιο για τους Έλληνες Εθνικιστές.

Το Ελληνικό Έθνος δεν μπορεί να συνεχίζει να πορεύεται κουβαλώντας σαν βόμβα στα θεμέλιά του τα βαρίδια και τα γονίδια της προδοσίας. Μέχρι τώρα ανεχτήκαμε κατά τρόπο απαράδεκτο και ταπεινωτικό αυτήν την άθλια συμπόρευση. Τώρα όμως προχωράμε στη διενέργεια της μητέρας των μαχών. Ο πολυεθνικός βόθρος της παγκοσμιοποίησης απειλεί με τελειωτικό εξοβελισμό το εθνικό μας κράτος. Οι υβριστές του ελληνικού λαού δεν επιτρέπεται να ασκούν πολιτικά δικαιώματα και εξουσίες όταν αγνοούν επιδεικτικά τις ψυχές που χάνονται εξαιτίας τους. Και οι διαπραγματευτές της ιστορίας μας δεν μπορούν να είναι οι συνομιλητές όσων μας ζητούν εθνική γη εκφράζοντας τάχα ελληνική απόφαση.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα ανακτήσει την πολιτική διοίκηση σε χέρια Ελλήνων μονάχα με ριζοσπαστικό και επαναστατικό τρόπο. Θα αποδιώξει τους ξένους εντολείς και τους ελληνόφωνους εθνοπροδότες μακριά από την Πατρίδα μας οριστικά και αμετάκλητα. Ο ελληνικός λαός ζητά εργασία, ασφάλεια και κράτος δυνατό και απόλυτα ελληνικό. Αυτήν την εντολή έδωσε η Βούληση των Ελλήνων και αυτήν θα εφαρμόσει ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός και ο Ελληνικός Στρατός με ένα Εθνικό και Λαϊκό Καθεστώς δίχως προδοτικούς διχασμούς και κομματικές ομηρίες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.