Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ... ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού με πρωτοβουλία του Εισαγγελέα της έδρας στην υπόθεση Ζαχόπουλου επιχειρήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρω...

Προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού με πρωτοβουλία του Εισαγγελέα της έδρας στην υπόθεση Ζαχόπουλου επιχειρήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσης του πρώην ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού.

Πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό στην υπόθεση Ζαχόπουλου
Ο εισαγγελέας, κ. Ιωάννης Αγγελής απευθυνόμενος στον κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του όταν πληροφορήθηκε ότι επίκειται δημοσιοποίηση του περιβόητου ροζ dvd ρώτησε «υπάρχει διάθεση εκ μέρους σας εξωδικαστικού συμβιβασμού και αμοιβαίων εξηγήσεων;».
«Κατ' αρχήν, θέλω αποκατάσταση του ονόματός μου και επιθυμώ να αποδοθεί δικαιοσύνη» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Ζαχόπουλου, ο οποίος ζήτησε χρόνο για να συζητήσει το θέμα με την οικογένειά του ενώ θετικές ήταν και οι αντιδράσεις από τους κατηγορουμένους και τους δικηγόρους τους.
Μετά από την εξέλιξη αυτή, το δικαστήριο διέκοψε για τις 3 Ιουλίου με την προτροπή του προέδρου του Τριμελούς Εφετείου ότι «η εμπειρία μου ως δικαστής δείχνει ότι η εξώδικη επίλυση είναι καλύτερη από κάθε δικαστική απόφαση».
Νωρίτερα, ο κ. Ζαχόπουλος χαρακτήρισε πρωτεργάτη της επιχείρησης εναντίον του την άλλοτε σύντροφό του κ. Εύη Τσέκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.