Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΕΛΑΝΣΟΝ...! ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ...

42% ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ... Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ...! Στη Γαλλί...



42% ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ... Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ...!


Στη Γαλλία εκτός από την κεντροαριστερά, νικητής ήταν και η πραγματική δεξιά, το Εθνικό Μέτωπο της Μερί Λεπέν, η οποία θα εκπροσωπείται πλέον στην Εθνοσυνέλευση, σύμφωνα με τα αποτελεσματα του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών, αλλά και γιατί διέψευσε όλες τις δημοσκοπήσεις που την έδειχναν να κονταροχτυπιέται με τον αριστερό , Ζαν Λικ Μελανσόν στον κάστρο της Ακροδεξιάς και μάλιστα ο δεύτερος να την νικά στον επαναληπτικό γύρο στις 17 Ιουνίου και κυριολεκτικά τον συνέτριψε:

Το Εθνικό Μέτωπο εξασφάλισε σε εθνικό επίπεδο ποσοστό 13, 5%, αλλά αναμένεται να καταλάβει μόνο δύο εως τρεις έδρες στην γαλλική εθνοσυνέλευση λόγω πλειοψηφικού συστήματος. Αλλά σημασία έχει ότι μπήκε στην Εθνοσυνέλευση.

Στο Ενεν Μπομόν , η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν θριάμβευσε εξασφαλίζοντας ποσοστό 42% και εκτοπίζοντας στην τρίτη θέση τον αρχηγό του Αριστερού Μετώπου , Ζαν Λικ Μελανσόν ( με 21%) . Ο Μελανσόν, φίλος του Α.Τσίπρα, έφαγε την... σκόνη οχι μονο της Λεπέν αλά και του Σοσιαλιστή υποψήφιου, Φιλίπ Κεμέλ (22%) και για το λόγο αυτό... αποχαιρέτησε τις εκλογές.
Μέχρι τώρα, το Εθνικό Μέτωπο δεν είχε καμία έδρα στην εθνοσυνέλευση και όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρίν Λεπέν το πρώτο πράγμα που ειπε στους Γάλλους πολίτες αμεσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελεσματος ήταν "Ετοιμαστείτε για την Εθνοσυνέλευση".

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, θα διεξαγοταν μάχη στήθος με στήθος μεταξύ των Λεπέν - Μελανσόν, και μάλιστα στον δεύτερο γύρο ο ηγετης του Μετώπου της Αριστεράς θα έβγαινε νικητής. defencenet.gr

1 σχόλιο

  1. Ναί αλλά η Λεπέν έχει πολιτική λόγο, αντίθετα με τους δικούς σας που έχουν μόνο γροθιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.