Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΜΟΝΑΧΟ, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΑΜΒΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!

Όσο ξεκουράστηκαν οι διεθνείς, μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Από σήμερα όμως οι ρυθμοί ξανάρχισαν να ανεβαίνου...


Όσο ξεκουράστηκαν οι διεθνείς, μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Φερνάντο Σάντος. Από σήμερα όμως οι ρυθμοί ξανάρχισαν να ανεβαίνουν, αφού την Παρασκευή, στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό του Euro 2012, τη «γαλανόλευκη» ομάδα περιμένει στο Γκντανσκ η Γερμανία, που κατέλαβε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο.

Οι διεθνείς γυμνάστηκαν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο, ίσως στην πιο ζεστή ημέρα από τότε που αφίχθησαν στην Πολωνία. Ζέστη και υγρασία, πάντως, δεν επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές, που ήταν αρκετά ευδιάθετοι.

Το πρόγραμμα ήταν διάρκειας περίπου μίας ώρας, ενώ η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ και το κοινό. Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον της Ρωσίας έκαναν αποκατάσταση για ένα ημίωρο (προθέρμανση, μικρά σπριντ και διατάσεις) και ακολούθως έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Οι υπόλοιποι, μετά το ζέσταμα, έπαιξαν το καθιερωμένο «κορόιδο» και ύστερα δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Σηφάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Χαλκιά που έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Τσεχία.

Σήμερα, μάλιστα, ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κατόρθωσε να προπονηθεί και να πιάσει μπάλα, για πρώτη φορά ύστερα από τον αγώνα της 12ης Ιουνίου. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 το μεσημέρι. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.