Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ... ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΥΓΓΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση σε ''χρυσαυγίτη'' στο κέντρο του Ηρακλείου αναβλήθηκε ξανά, μια παρόμοια περίπ...

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση σε ''χρυσαυγίτη'' στο κέντρο του Ηρακλείου αναβλήθηκε ξανά, μια παρόμοια περίπτωση απασχολεί τις αρχές. Ήταν λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, όταν ένα ζευγάρι Ούγγρων τουριστών περπατούσε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης και συγκεκριμένα στα Νεώρια,  δέχτηκε επίθεση απο κουκουλοφόρους!

Σύμφωνα με μαρτυρίες τα τρία άτομα, επιτέθηκαν στους άτυχους τουρίστες, χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή ή αιτία που να προκαλέσει το γεγονός. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Λιμεναρχείο και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο Βενιζέλειο το ζευγάρι.

Η εκτίμηση που γίνεται από τα πρώτα στοιχεία, είναι ότι τον ξυλοδαρμό προκάλεσε ένα τατουάζ που είχε στο χέρι ο Ούγγρος, το οποίο απεικόνιζε έναν σταυρό μέσα σε φλόγες. Η εικόνα αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άνδρας ήταν γυμνασμένος, ενδεχομένως να οδήγησε τους κουκουλοφόρους στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ''χρυσαυγίτη''.

flashnews.gr

7 σχόλια

  1. Θα ήταν λιώμα τα "συντρόφια" από κόκες και άλλες ουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα χα......... μα, ειναι τοσο μ@λ*κες;;;
    Πραγματικα δεν τους ενδιαφερει τιποτε, απλως να βγαλουν την κακια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να περιμένει κανείς από απάτριδες, άθεους, άπλυτους μαστουρωμένους αναρχοσυμμορίτες! Στα άμεσα σχέδιά τους ο εκφοβισμός των τουριστών, η απομάκρυνση κάθε ''ανακουφιστικού'' για την Πατρίδα μας τουριστικού συναλλάγματος και η επιλεκτική αποδοχή των εισερχομένων: κυρίως από το ανατολικό μπλοκ, ορφανών της μαμάς Ρωσίας και του ερμαφρόδιτου Μαρξ-Ένγκελς-Στάλιν-Λένιν και ένα σωρό ονόματα κακοποιών στοιχείων... Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για την υπεράσπιση του Έθνους μας από κάθε λογής βλαπτικά και νοσηρά τρωκτικά-παρασιτικά-παρακρατικά-κρατικοδίαιτα εκτρώματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεφτιλες ακροαριστεροι αναρχοκουμμουνια ολοι για τον Καιαδα ειστε αποβλητα της κοινωνιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιοκομμούνια! Αν δεν υπήρχαν αυτοί σήμερα θα ήμασταν χίλια χρόνια μπροστά! Χωρίς τις ανθρωπιστικές τους μαλακίες περί ισότητας και άλλων τέτοιων ηλιθιοτήτων, χωρίς "ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ" και "ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΕΣ" η Ελλάδα σήμερα θα ήταν MONAKO!! Βάζουν οι δειλοί τις κουκούλες τους, κάνουν τα εγκλήματά τους, καταστρέφουν μια χώρα με τέτοια ιστορία, με τόσο φιλοσοφημένους και ώριμους πολίτες(σαν τους Αρχαίους Έλληνες ένα πράγμα) και τσαντίζονται κιόλας αν μέσα σ' αυτούς,που δεν είναι πάνω από 100,οι 90 είναι ασφαλίτες! ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.