Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΣΑΝ 84ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΛΗΣΤΕΣ...! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ...

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, το μεσημέρι της Πέμπτης (21-06-2012) στο σπίτι της στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στην Κομοτηνή....

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, το μεσημέρι της Πέμπτης (21-06-2012) στο σπίτι της στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στην Κομοτηνή.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα της 84χρονης γυναίκας με σκοπό να τη ληστέψουν. Άρπαξαν λίγα χρήματα, το θύμα προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση και βρήκε τραγικό θάνατο. Όπως διέγνωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατός της προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Τραγική φιγούρα η κόρη της 84χρονης που μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα της νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Έβαλε τις φωνές, έτρεξαν οι γείτονες και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι αστυνομία και ιατροδικαστής.

Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει και εξοργίζει την τοπική κοινωνία που ζητάει ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. thrakilive.blogspot.gr

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.