Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΙ 300 ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΚΚ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

Στοιχεία σοκ βρίσκουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη χθεσινή επίθεση των ανταρτών του PKK σε φυλάκιο του τουρκικού στρατού στην ...


Στοιχεία σοκ βρίσκουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη χθεσινή επίθεση των ανταρτών του PKK σε φυλάκιο του τουρκικού στρατού στην περιοχή Ντάγλιτζα στα σύνορα με το Ιράκ. Στην επίθεση σκοτώθηκαν 8 τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν άλλοι 16. Τα στοιχεία δείχνουν πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χάσει κάθε έλεγχο στην περιοχή.

Ο τουρκικός τύπος αναφέρει πως η 300 Κούρδοι αντάρτες του PKK συμμετείχαν στην επίθεση η οποί είχε σχεδιαστεί με άρτιο τρόπο. Κάποια από τα μέλη του PKK περίπου 100 αντάρτες επιτέθηκαν στο κοντινό στρατόπεδο ταχείας επέμβασης για να εγκλωβίσουν τις μονάδες να μη μπορέσουν να μετακινηθούν. Αργότερα οι υπόλοιποι 200 αντάρτες του PKK επιτέθηκαν στο φυλάκιο κοντά στα σύνορα και χωρίς κανένα εμπόδιο άρχισαν την επίθεση του βρίσκοντας ελάχιστη αντίδραση από τους 24 φαντάρους οι οποίοι βρίσκονταν εκεί.

Στην Τουρκία ηδη συζητείται για το πώς δεν εντοπίστηκε με κάποιον τρόπο η μετακίνηση 300 μελών του PKK παρόλο που πετούν στην περιοχή τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Tα ίδια αεροσκάφη τον Δεκέμβριο του 2011 είχαν εντοπίσει όμως τους 34 αθώους Κούρδους οι οποίοι περνούσαν τα σύνορα με το Ιράκ για λαθρεμπόριο τσιγάαρων και η τουρκική αεροπορία τους είχε βομβαρδίσει σκοτώνοντας όλους.

Όμως οι 300 Κούρδοι αντάρτες δεν εντοπίστηκαν αυτή τη φορά.

Παράλληλα κατηγορείται η ηγεσία του στρατού καθώς η μονάδα η οποία δε΄χθηκε επίθεση είχε μεταφερθεί τον προηγούμενο μήνα από τη Θράκη και ήταν άπειρη στις μάχες με το PKK.

Tις απαντήσεις για τα ερωτήματα θα τις δώσει ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Νετζνέτ Οζέλ ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Τουρκία. onalert.gr - MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.