Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΟΙ 23 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ... Στη χθεσινή ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής οι 23 ψήφοι που έλαβε από βουλευ...



ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ...

Στη χθεσινή ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής οι 23 ψήφοι που έλαβε από βουλευτές άλλων κομμάτων ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του Ζ' αντιπροέδρου, έγιναν αντικείμενο συζητήσεων

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Οι 23 επικίνδυνοι βουλευτές που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να εντοπιστούν από τη CIA και τη MOSSAD, να συλληφθούν και να εξοριστούν πάραυτα στη Μακρόνησο».

Για τον εντοπισμό τους την λύση την έχουμε δώσει σε περασμένη ανάρτηση μας...

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ...!!! ΤΕΣΤ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ 23 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

3 σχόλια

  1. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασιδιάρη, μπράβο σου παλικάρι. Είσαι ωραίος, αλλά πρόσεχε: Το πολιτικό κατεστημένο σας δούλεψε. Οι 23 ψήφοι υπέρ ήταν φιάσκο. ΠΡΟΣΕΧΕ. Ο δρόμος που διαλεξες είναι δύσκολος.Συνεχίστε να προσφέρετε κοινωνικό έργο, μια που για πολτικό είναι δύσκολο, κι ο κόσμος θα σας συνηθίσει.
    Μπράβο σου και πάλι.
    Δρ. Παντελής Βασδέκης
    Σικάγο, Αμερικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. lipov dev xriazete DNA test va tous kavouv....thv epomevh fora pou tha eiste ke oi 300 mesa molis erthei h stigmh va milisei o gevikos gramateas as pei kapios EGELTHITOI ke tsoup....tous piasave...gia hara ELLHNES zouglas apo south africa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.