Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

23 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ...

Μπορεί τελικά να μην εξελέγη ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του 7ου Αντιπροέδρου της Βουλής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς δεν συ...

Μπορεί τελικά να μην εξελέγη ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του 7ου Αντιπροέδρου της Βουλής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς δεν συγκέντρωσε τις 75 ψήφους που απαιτεί το Σύνταγμα, αλλά τον ψήφισαν όχι 18 βουλευτές(αυτοί δηλαδή της Χρυσής Αυγής) αλλά....41 !
Αυτή την ώρα όλοι ψάχνονται να βρουν ποιοι ήταν οι 23 μη Χρυσαυγίτες βουλευτές που είδαν με συμπάθεια τον απόστρατο καταδρομέα και το έριξαν...δαγκωτό!
 Εμείς πάντως προτείνουμε στους... δημοκράτες μόλις τους βρουν, να τους κουρέψουν με την ψιλή και να τους περιφέρουν στους δρόμους της Αθήνας με ταμπέλα "είμαι τεντυμπόυς, ψήφισα Χρυσή Αυγή"!

5 σχόλια

  1. 23 ελπιδες παραπανω για τον τοπο,πολυ ενθαρυντικο.Ο Μιχαλολιακος πρεπει να τους βρει πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω που νόμιζα οτι όταν έλεγαν οι πολιτικοί μας οτι είναι δημοκράτες το εννοούσαν! Αντε σιγα σιγά να τελειώνουμε με αυτη η μ****κια που λέγεται "δημοκρατία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικά πρέπει να είναι ή ολόκληρη η Κ.Ο. των ΑΝ.Ελλήων συν 3 από τη ΝΔ ή μισοί ΑΝ.Έλληνες και μισοί από ΝΔ. Μόνο έτσι βγαίνουν οι 23 παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ,Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ,ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ CHICK,ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή στους πολιτικάντηδες καρεκλοπόδαρους!Αν αυτό είναι δημοκρατικό να αφήσουν την ΧΑ απ΄εξω από την αντιπροεδρία το μόνο που θα πετύχουν είναι να της αυξήσουν περισσότερο το ποσοστό, γιατί δόξα τω Θεώ έχουμε και κρίση και μνήμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.