Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ 10 ΠΑΡΑ 15 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ" Η ΜΑΧΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ...!

Όλα ή τίποτα απόψε (21:45, ΕΤ-1, ΣΚΑΪ 100,3) για την Εθνική Ελλάδας στο Euro, καθώς με νίκη (ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Πολ...


Όλα ή τίποτα απόψε (21:45, ΕΤ-1, ΣΚΑΪ 100,3) για την Εθνική Ελλάδας στο Euro, καθώς με νίκη (ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα Πολωνία-Τσεχία) προκρίνεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να κάνει τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με το 1-2 από την Τσεχία. Ο Σηφάκης θα πάρει τη θέση του τραυματία Χαλκιά, ο Τζαβέλλας του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Παπασταθόπουλος που εξέτισε την ποινή του ως στόπερ τη θέση του Φωτάκη (με ταυτόχρονη μετάθεση του Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή) και ο Γκέκας του Φορτούνη (με τον Σαλπιγγίδη στην δεξιά πτέρυγα).

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-3-3): Σηφάκης -Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας - Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης - Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Χολέμπας, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου, ενώ τραυματίας είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Επισημαίνεται ότι ο Γιώργος Καραγκούνης σήμερα συμπληρώνει 120 συμμετοχές με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας και θα συγκατοικεί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης.

Στους Ρώσους αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθούν, αλλά με νίκη κατακτούν σίγουρα την πρώτη θέση και αποφεύγουν στην επόμενη φάση τη Γερμανία, η οποία με έξι βαθμούς σε δύο ματς πιθανότατα θα τερματίσει στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου (Πορτογαλία, Δανία, Ολλανδία διεκδικούν τη δεύτερη θέση).

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-3-2-1) Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ - Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ- Τζαγκόεφ, Αρσάβιν - Κερζακόφ.

Η BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ρωσία 4 (5-2)
2.Τσεχία 3 (3-5)
3.Πολωνία 2 (2-2)
4. Ελλάδα 1 (2-3)

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ελλάδα-Ρωσία (21:45, ΕΤ-1)
Πολωνία-Τσεχία (21:45, ΝΕΤ)

1 σχόλιο

  1. Το ξανθό γένος υπάρχει αλλά δεν είναι αυτό που ευθύνεται για θανάτους και συμφορές στην πατρίδα μας. Βρείτε κανένα καλό πράγμα που μας έκαναν οι σκατόρωσοι από τσάρων έως σήμερα να σας πω μπράβο. Αν δεν κατέρρεε το σκατοσύστημα τους θα συνέβαιναν αυτά τα δεινά σε όλον τον πλανήτη; Θα είχαμε εδώ τον μισό ουτσεκά; Θα υπήρχαν πούστηδες που θα ονομάζονταν Μακεδονία, την οποία πρώτα αναγνώρισαν τα πουστροκούμουνα αυτά τα οποία ονομάζετε ξανθό γένος; Τι διάολο πάθατε ρε; Σας κόλλησε έητζ καμία ρωσίδα πουτάνα; Από πότε είναι ξανθό γένος οι σκατιάρηδες που στέλνουν τις γυναίκες τους να γαμιούνται για μια κονσέρβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.