Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ SPIEGEL ΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

«Ο Χέριμπερτ Ντίτερ, ερευνητής του Ιδρύματος Οικονομίας και Πολιτικής, προειδοποιεί ότι, εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, μπορούν όλα να πρ...


«Ο Χέριμπερτ Ντίτερ, ερευνητής του Ιδρύματος Οικονομίας και Πολιτικής, προειδοποιεί ότι, εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, μπορούν όλα να προκύψουν, μέχρι και στρατιωτική δικτατορία, αλλά επισημαίνει ότι ο ελληνικός στρατός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την δικτατορία του 1967, δείχνει αυτή τη στιγμή αδύναμος. Μόλις στις αρχές του 2011 ο σοσιαλιστής υπουργός Άμυνας άλλαξε αιφνιδιαστικά το σύνολο της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. Η ηγεσία είχε τότε εκφράσει δυσφορία για τις ριζικές περικοπές στις αμυντικές δαπάνες. Θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί πάντως τον στρατό να παρεμβαίνει σε σοβαρότερες ταραχές. Και τότε, θα γινόταν πάλι παράγοντας εξουσίας».

Τι μας λέει; Εμάς μας λέει ότι το σύστημα προτιμά το χάος, την καταστροφή και τον χαμό της Πατρίδας από την εναλλακτική λύση των Ενόπλων Δυνάμεων. Όχι ότι είχαμε κανέναν ενδοιασμό για το πόσο αμείλικτοι είναι οι πολιτικάντηδες μπροστά στην εξουσία τους αλλά για να το βλέπουν κι όσοι τρέφουν αυταπάτες....

www.stoxos.gr

-----------------------------------


6 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΟΧΕ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 4.19ΜΜ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΛΑΡΟΥΧΟΙ,ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ<

    «οι μαθητές θα θεωρούν σε λίγα χρόνια την μουσική ως θηλυκό του μουσακά, τον Έλληνα συνώνυμο του σέλινου και τον γλύπτη συνώνυμο του γλείφτη, θα συγχέουν την δημοκρατία με την δημοπρασία, την αλήθεια με την ευήθεια (=βλακεία), τον πολίτη με τον αλήτη». (Καργάκος, «Αλαλία», σελ. 68).

    Μεγάλε Δάσκαλε, έλα να καμαρώσεις τα χάλια των φερέλπιδων νέων. Τέτοια ζώα, ασφαλώς μόνο λοχίες χρειάζονται και γι αυτό τους ζητούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΝΝΟΗΣ ΕΜΕΝΑ ΖΩΟΝ 3.48ΜΜ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ[ΓΛΥΦΤΕΣ],ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 65 ΕΤΩΝ.ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΖΩΑ.ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ,ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΟΥΛΕΥΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ.ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ,ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ[ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ]ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.Ο ΛΟΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟ,ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ,ΚΑΘ'ΟΤΙ ΤΥΓΧΑΝΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι, δεν με πείραξε το ορθογραφικό, αλλά το ότι ζητάς λοχίες. Αυτό φανερώνει ανδράποδο, κατάλαβες; Το ότι εξάγεις συμπεράσματα ("ΛΑΤΡΕΥΤΩΝ ΣΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ", "ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ") δείχνει ότι δεν έπεσα έξω, αφού δεν ξέρεις τι πρεσβεύω. Αν είχες τελειώσει ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολείο, θα ήξερες να γράφεις ελληνικά. Τελεία και παύλα. Στα σχολεία της παγκοσμιοποίησης δεν τα μαθαίνουν και τόσο καλά.

    ΥΓ: Δεξιά, πάνω από το "Shift", στο πληκτρολόγιό σου, υπάρχει ένα κουμπί που γράφει "Caps Lock". Πάτησέ το να σβήσει το φωτάκι, ώστε να γράφεις με μικρά, διότι τα κεφαλαία βγάζουν μάτια και σημαίνουν ότι φωνάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 14/5 3:48 KAI 7:47 MM-ΠΡΩΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΤΑ ΕΞΗΣ:MΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΓΑΚΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΝΙΑΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΔΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ, ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ).ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ Η ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟ PIT BULL BΛΑΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΣΟΥ. Υ.Γ.ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΧΙΑ.ΕΣΥ ΛΟΧΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.