Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ



Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com.

1 σχόλιο

  1. "Στόχε", καταλαβαίνω ότι κι εσύ κοπιάζεις να πουλήσεις κανένα φύλλο, εντούτοις πιστεύω ότι θα το πετύχαινες καλύτερα, αν ήσουν λίγο σοβαρός και άφηνες τις μεγαλοστομίες, που χαρακτηρίζουν τους γραφικούς.

    Από πού κι ως πού η Κ/λη είναι πρωτεύουσα της Ελλάδος; Ούτε εννοιολογικά, ούτε ιστορικά στέκει μία τέτοια πρόταση. Η Πόλη ήταν πρωτεύουσα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, της οποίας επαρχία ήταν ο τόπος που δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος το 1821. Είναι σαν να λες ότι η Αθήνα είναι πρωτεύουσα της Πελοποννήσου!

    Οι "Βυζαντινοί" (Ρωμαίοι) Αυτοκράτορες ουδέποτε χρησιμοποίησαν της λέξη ελληνικός για το κράτος των. Προς τα τελευταία χρόνια υπέγραφαν "ελέω Θεού βασιλεύς των Ρωμαίων".

    Με τέτοιες ανιστόρητες αναφορές, δεν κερδίζεις αναγνώστες, τουλάχιστον σοβαρούς. Θέλεις να αποτανθείς σε ανεγκέφαλα παιδαρέλια, ή σε σοβαρούς ανθρώπους; Διότι, αν κρίνω και από τους σχολιαστές εδώ μέσα, μάλλον προς τα πρώτα αποτείνεσαι. Κρίμα, δεν ήταν αυτός ούτε ο στόχος, ούτε ο "ΣΤΟΧΟΣ" του αείμνηστου Καψάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.