Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!

Με ένα απίστευτο κείμενο, όχι απλά προβοκατόρικο, αλλά στην κυριολεξία σιχαμένο, όπως συχαμένοι είναι και οι συντάκτες του και οι εμπνευστ...

Με ένα απίστευτο κείμενο, όχι απλά προβοκατόρικο, αλλά στην κυριολεξία σιχαμένο, όπως συχαμένοι είναι και οι συντάκτες του και οι εμπνευστές του ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ (ή και συνεργάτες παλιότερα) της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη".



Ενώ λοιπόν είναι και πασιφανές για να μην πούμε πασίγνωστο ότι στην δολοφονική ενέργεια κατά του Μπογδάνου έλαβαν μέρος, σύμφωνα με τα λεγόμενα και του ιδίου του θύματος οι γνωστοί κύκλοι της πλατείας Εξαρχείων και μάλιστα "εντός έδρας". διαβάστε την ανακοίνωση που βγάζουν ο Τρίμμης και η παρέα του...

«Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα βίας είς βάρος δημοσιογράφων, με αφορμή τον χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό του Κ. Μπογδάνου και τις απειλές κατά εργαζομένων στον Τύπο.»

«Με μπαράζ απειλών και προπηλακισμών κατά των εκπροσώπων Δημοσιογραφικών Ενώσεων και των εργαζομένων δημοσιογράφων εκδηλώνουν τα στελέχη της 'Χρυσής Αυγής' και οι γνωστοί 'άγνωστοι' την επιθετικότητά τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοσιογραφικής ένωσης.

«Οι απειλές που εκτοξεύτηκαν κατά του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, αλλά και της δημοσιογράφου Ξένιας Κουναλάκη της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ», αποδεικνύουν την ολοκληρωτικής αντίληψης συμπεριφορά των μελών και του Αρχηγού της 'Χρυσής Αυγής' και πώς εννοούν την κοινοβουλευτική δημοκρατία», σημειώνει η Ένωση Συντακτών και συνεχίζει:

«Η συνέχεια των απειλών ήρθε σήμερα τα ξημερώματα με την επίθεση 'αγνώστων' κατά του Κώστα Μπογδάνου του Τ/Σ 'ΣΚΑΪ', τον οποίο τραυμάτισαν. Επιβεβαιώνοντας, έτσι, ότι ο πρώτος στόχος των μαύρων φασιστικών αντιλήψεων και πρακτικών είναι ο χώρος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Σιγά μην καταδίκαζε η ΕΣΗΕΑ τα συντροφάκια της... Θα μέναμε κατάπληκτοι αν δεν τους γνωρίζαμε πολλά χρόνια... Διαδώστε το για να τους μάθουν κι άλλοι!


"www.stoxos.gr"

-----------------------------------


1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.