Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΕ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ... ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ... ---------...



ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ... ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ...

--------------------------------------------


18 σχόλια

  1. Εγω γιατι βλεπω μονο το σημα της νικης? hahahah. . .tragic fail . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λετε χαζομαέρες. Τι σχεση εχει το σήμα της νικής με τους γκριζους λύκους.
    Για δείτε καλύτερα τις 2 φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paides egw kserw oti to panw meros tis foto einai to sima twn kourdwn k oxi twn tourkwn....kanw lathos??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο το ένα σήμα και άλλο το άλλο. Δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι από τους μογγόλους τους φίλους τους να το βρούνε οι τουρκολάγνοι του Σύριζα.....Να τους κοπούν τ'αρχίδια...Σύριζα,γαμώ την ανθελληνική τους συμπεριφορά γαμώ! Καριόληδες διεθνιστές οι ώρες σας είναι μετρημένες.Κρεμάλες σας περιμένουνε και μόνιμη ''εξοχική'' κατοικία....2 μέτρα κάτω από τη γή μουνόπανα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ!!!
    http://www.gargalianoi.com/wp-content/uploads/2011/11/PapNikiL.jpg
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά, πόσο ανεύθυνοι είστε; Δημοσιεύετε κάτι τόσο οφθαλμοφανές και το παραποιείτε; Το ένα είναι το σήμα της νίκης και δεν έχει καμία σχέση με τον χαιρετισμό που λέτε ότι ανήκει στους γκρίζους λύκους (αλλά με την εγκυρότητα του site σας καλύτερα να το τσεκάρω), όπου ο μέσος του χεριού είναι σε κάμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι τραγικος ο συσχετισμος . Ο καραγκιοζης θα πεθαινε από τα γέλια. Το σήμα της νίκης , τι σχέση έχει με το σήμα των γκρίζων λύκων ;;;;
    Η μαλ@#$%%κια πάει σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίδες έγινε μεγάλη γκάφα ....ένας Χρυσαυγήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά δεν ήθελα να γράψω σχόλιο, αλλά ορισμένοι είναι όρνια. Μπορεί να μας πει η Κουμουνδούρου και οι διάφοροι εξυπνάκηδες απο που είναι η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε για τις διαφημιστές ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ; Σε αυτή τη χώρα κατοικούμε όλοι και γνωρίζουμε πως το σήμα της νίκης δεν είθισται σε προεκλογικές εκδηλώσεις και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό. Ποιος λοιπόν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν προέρχεται απο τουρκική συγκέντρωση; Άλλωστε όσοι ασχολούνται με τουρκικά θέματα γνωρίζουν πως οι τούρκοι χρησιμοποιούν πολιτικά το σήμα της νίκης. Επίσης, το σήμα της νίκης είναι πολύ συγκεκριμένο και για όσους έχουν προβλήματα όρασης ας κοιτάξουν στα δεξιά της φωτογραφίας όπου σε δυο χέρια φαίνεται ξεκάθαρα το σήμα των "γκρίζων λύκων"... Αλλά βλέπετε τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει αμπάριζα όλο το διαδίκτυο, ορμώμενοι απο τα υψηλά ποσοστά τους, αφήνοντας σχόλια και νομίζουν πως έχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό νοημοσύνης. Αλήθεια πως πάει το δημοκρατικό και προοδευτικό χέρι και το μάτι τους να επισκέπτονται φασιστικές σελίδες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. RE PAIDIA ALH8EIA POIES EINAI OI 8ESEIS TOY SYRIZA GIA TA E8NIKA MAS 8EMATA ????DEN BLEPW NA TOYS KANOYNE ERWTHSEIS TA DHMOSIOGRAFAKIAAAAAAAAAA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    πόσο πιο θλιβεροί μπορείτε να γίνετε βρε θλιβερά ανθρωπάρια?
    και φασίστες και "γκάβιακες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλο φάινεται αν βγάλεις το χέρι ανφάς και άλλο προφίλ. Εξαρτάται από το θέλει ο φωτογράφος να πείσει τους άλλους ότι βλέπουν!!Η γελοιότητα έχει και όρια! Μπορεί να συμφωνείς ή να διαφωνείς με ένα κόμμα αλλά κάνε το με αξιοπρέπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. zwa kthnh toybla skatwmenes aristeres kolotripides atheoi brwmopoustoi antixristoi prezonia tolmate eseis kai milate pou xete iq radikioy???de sas gamane kala ta pithikoeidh pou pswnizete ap tis lathropiatses k sas baresan oi ormones sto kefali??? ftou sas re gaba k tyfla aristera skoulikia!!!pou thelete na blepete to shma ths nikhs..to shma ths poutsas mas tha deite se ligo..!!! h wra sas erxetai o agios basilias einai pro twn pylwn.. tha sas perasei olous apo stoma maxairas k fwtias..!! osoi de tha prolabete na ta tinaksete apo thn peina mpas k ksebrwmisei o topos sixamata...mia zwh bromopoustes prodotes prezonia agamhtoi anthrwpoi xwris theo k aksies tou kolou apobrasmata...ftou sas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλε 17/5/12 9:05......αν ο αγιος βασιλιας ειναι προ των πυλων μαλλον πρεπει να ανυσηχεις....με τοσα βρισιδια βλεπω να περνας πρωτος απο στομα φωτιας κ μαχαιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγγνώμη κιόλας, αλλά πως είναι το σήμα της νίκης? Δείχνετε 2 διαφορετικά σύμβολα που αντιπροσωπεύουν 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.. Πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που δημοσιεύετε γιατί: 1ον) παραπληροφορείτε κάποιον που δεν ξέρει και 2ον) γίνεστε ρόμπα στο 99% του πληθυσμού που γνωρίζει το σήμα της νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην φωτό από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το σήμα της ΝΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.