Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...!!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε το Τμήμα Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, σχετικά με την βάρβαρη επίθεση κατά ορθοδόξου μον...

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε το Τμήμα Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, σχετικά με την βάρβαρη επίθεση κατά ορθοδόξου μοναχού στο Κόσοβο από Αλβανούς εξτρεμιστές.

Το Πατριαρχείο Μόσχας σχετικά με την επίθεση τονίζει τα εξής:

Επίθεση κατά του μοναχού Διονυσίου, αδελφού της Σερβικής Ιεράς Μονής Αγίων Κοσμά και Δαμιανού της επαρχίας Ορεχοβάτς του Κοσυφοπεδίου, εξαπέλυσε στις 15 Μαΐου 2012 η ομάδα νεαρών Αλβανών.

Ο Ορθόδοξος μοναχός δέχθηκε χτυπήματα και εν συνεχεία πέτρες.

Ιερά Μονή στο χώρο της οποίας συνέβη το περιστατικό, προστατεύεται τυπικά από τη λεγόμενη Αστυνομική Υπηρεσία του Κοσόβου.

Το θράσος των εξτρεμιστών καθίσταται ιδιαίτερα έκδηλο από το γεγονός ότι η επίθεση έγινε τρεις ώρες μετά την επίσκεψη στο ιερό καθίδρυμα του διοικητή της γερμανικής μερίδας του KFOR.

Ο ξυλοδαρμός του μοναχού της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας συνεχίζει τη σειρά επισοδίων, τα οποία επισκιάζουν τη ζωή των Ορθοδόξων χριστιανών της περιοχής αυτούς τους τελευταίους μηνες.

Ανήμερα της επιθέσεως άγνωστοι διένειμαν φυλλάδια μιας εκ των Αλβανικών τρομοκρατικών οργανώσεων όπου απειλούν με σκληρά αντίποινα κατά των Σέρβων, οι οποίοι θα τολμήσουν να παραμείνουν εντός Κοσσυφοπεδίου.

Ανησυχία προκαλεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας ο ξυλοδαρμός του μοναχού Διονυσίου.

Το περιστατικό πρέπει να αξιολογηθεί καταλλήλως από νομικής πλευράς και να υπενθυμίσει εισέτι την ανάγκη λήψεως μέτρων για την προστασία των Ιερών Ναών και Μονών της Ορθοδόξου Εκκλησία της Σερβίας.  romfea.gr

--------------------------------------------

3 σχόλια

  1. -ΣΤΟΧΕ με την ευκαιρία θέλω να πω κάτι ..
    -Κυκλοφορούν φήμες οτι η Χ.Α εχει αναπτύξει σχέσεις με αλβανους μαφιόζους του υποκόσμου...
    Ο Κασιδιάρης
    Δεν έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση για το θέμα αν έχεις κανε καποια ΑΝΑΡΤΗΣΗ .. ΣΤΟΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ... ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ...
    -Περιμένω απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στοχε εχω ακουσει φημες οτι η χρυση αυγη εχει συμμαχησει με τους εξωγηινους ΙΝΒΑΝΤΕΡΣ απο το ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ (μετα την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 1200 ετη φωτος ΔΕΞΙΑ )

    Σκοπος τους ειναι να παραδωσουν τον πλανητη στους εξωγηινους στελνοντας μας για σκλαβους στον ΑΡΗ ...

    Δεν έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση για το θέμα αν έχεις κανε καποια ΑΝΑΡΤΗΣΗ .. ΣΤΟΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ... ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ...
    -Περιμένω απάντηση

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφαγε καμιά λίμνη ή έβαλε φωτοβολταϊκά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.