Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΥΛΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!!

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί για τη χώρα μας η επικεφαλής του ΔΝΤ σε συνέντευξή της στον Γκάρντιαν.Η κα Λαγκάρντ καλεί ευθέως τους Έλληνες ν...

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί για τη χώρα μας η επικεφαλής του ΔΝΤ σε συνέντευξή της στον Γκάρντιαν.Η κα Λαγκάρντ καλεί ευθέως τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι γονείς των παιδιών στην Ελλάδα να αναλάβουν την ευθύνη και να πληρώνουν τους φόρους τους” .

Σχολιάζοντας τη φοροδιαφυγή στη χώρα μας, σημείωσε ότι σκέφτεται όλους εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους. "Σκέφτομαι εκείνους που στερούνται τις δημόσιες υπηρεσίες εξαιτίας όλων αυτών που φοροδιαφεύγουν".

Σε ερώτηση αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαντά: "Πιο πολύ σκέφτομαι τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας που μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα”.

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει καλύτερη μεταχείριση από ό,τι μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

"Η δουλειά μου είναι να λέω την αλήθεια. Και είναι πιο δύσκολο να ζητάω από την κυβέρνηση μιας χώρας που οι κάτοικοι της ζουν με 3, 4, ή 5 χιλιάδες δολάρια το χρόνο να αυξήσει τα μέτρα λιτότητας και να μειώσει χρέη και ελλείμματα, από το να ζητάω τα ίδια, αυτονόητα πράγματα από την κυβέρνηση μιας πλούσιας χώρας". tro-ma-ktiko


----------------------------------


9 σχόλια

  1. Απάνθρωπη τοποθέτηση. Που λέει ψέμματα όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θαρθει και η δικη σου ωρα.....συντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ονειρεύεται κανά μαύρο με τρία πόδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα τα λεει ρε μααλακες τι να σκεφτει το γιο της σταματης
    τουλαχιστων οι μαυροι δεν πηραν τοσα λεφτα
    ειμαστε κολωρατσα ρεεεεεεε
    υπαλληλος ΜΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανεξάρτητα από το πως διάκειται κανείς προς το ΔΝΤ, το ΔΝΤ πρέπει να απομακρύνει άμεσα την ως άνω κυρία διότι προσβάλει το ... Ίδρυμα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε και γ@..σου με κανέναν από την Αφρική, γιατί για Έλληνα δεν έχεις καμιά πιθανότητα να δεις χαρά ,ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΠΕΚΑΤΣΟΦΤΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο παιδιά. Απίστευτο επίπεδο. Κρίμα, τι άλλο να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και η δηλωση της εχει ενα μερος αληθειας ξερει το παλιογυναιο οτι αποκρυπτει την υπλοιπη αληθεια και ετσι θολωνει τα νερα. Οντως οι ελ.επαγγελματιες θα πρεπει να παψουν να φορδιαφευγουν εις βαρος των υπολοιπων, αλλα οχι και να μας δουλευει οτι αυτη και το συναφι της(ισχυρές χωρες)ενδιαφερονται για τη λυση των προβληματων της Ελλαδας και του τριτου κοσμου με τη δηθεν -ημιμετρη-υποστηριξη που παρεχουν!ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.