Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΕΦΤΕΣ - ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας 42χρονος από το Ζεφύρι, αλλά και ένας συνεργός του, μόλις 14 ετών, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλη...

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας 42χρονος από το Ζεφύρι, αλλά και ένας συνεργός του, μόλις 14 ετών, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης... "ξάφριζαν" ανυποψίαστους πολίτες, κυρίως ηλικιωμένους.

Πιο συγκεκριμένα, οι απατεώνες πουλώντας προϊόντα μαναβικής, πήγαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας, όπου την ώρα που πουλούσαν τα προϊόντα, ο εκπαιδευμένος ποντικός ξάφριζε τα θύματα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, προχθές στην Ξηρονομή Βοιωτίας, κατάφεραν να κλέψουν από το σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, (200) ευρώ, τέσσερα (4) χρυσά δαχτυλίδια και δύο (2) χρυσά βραχιόλια.

Ο 80χρονος, ευτυχώς κατάλαβε πολύ νωρίς τι είχε γίνει και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που χτένισαν την ευρύτερη περιοχή, κατάφεραν να τους εντοπίσουν στην περιοχή των Πλαταιών Βοιωτίας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον 80χρονο.

Με τον ίδιο τρόπο οι δύο δράστες, πριν από 2 εβδομάδες είχαν αφαιρέσει από τις Ερυθρές Αττικής, το ποσό των 1700 ευρώ, από μια 78χρονη, η οποία τους αναγνώρισε αμέσως.

Οι απατεώνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί πόσα, που και ποια είναι τα θύματα, που έπεσαν στα χέρια τους.
LamiaReport.gr

--------------------------------------------


1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.