Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησία της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος. Ο Αρχιεπίσκο...

Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησία της Ελλάδος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.

Ο Αρχιεπίσκοπος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από τον Αντιπρόεδρος της ΔΙΣ Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο.

Να αναφερθεί ότι τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συνόδευε, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης.

Εν συνεχεία ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου μετέβη στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα Μέλη της ΔΙΣ.

"Δεν ξεχωρίζουμε τον ελληνικό λαό από τον κυπριακό λαό, έλληνες είμαστε και εμείς", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

Ενώ πρόσθεσε: "Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε στον Ελληνικό λαό την τότε βοήθεια τους, αλλά σε σχέση με εκείνα που μας είχανε δώσει, τα δικά μας είναι ψίχουλα".

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ανέφερε ότι "ιδιαίτερα χαιρόμαστε σήμερα που βρίσκεστε κοντά μας. Ακούσαμε όλα όσα είπατε για την βοήθεια που σας προσφέραμε και εσείς τώρα που η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες κάνετε το ίδιο!"

"Η αγάπη σας έχει φτάσει στην Αρχιεπισκοπή μας, σε πολλές μητροπόλεις με την βοήθεια σας ανακουφίστηκαν πολλοί", πρόσθεσε ο κ. Ιερώνυμος. romfea.gr

1 σχόλιο

  1. Η επίσκεψη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ και η προσπάθεια προσέγγισης του΄πανίσχυρου αμερικανοεβραϊκού λόμπυ είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Αν συνεχιστεί η επαφή, μόνον όφελος θα έχουμε. Τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται ήδη.

    Δυστυχώς, αργήσαμε. Χάσαμε πολλά πολύτιμα χρόνια, αφήνοντας όλο το όφελος στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.