Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ "ΠΟΥΛΑΕΙ" Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ!!!

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ... ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ&qu...

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ... ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟ ΤΡΤ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ! ΘΑ ΧΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...

Η φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ.
Τα μέλη των ρατσιστικών κομμάτων που γυρίζουν από καφενεία σε καφενεία ενόψει των προώρων εκλογών που θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή στην Ελλάδα, διανέμουν φυλλάδια στα οποία υπόσχονται πως η χώρα θα καθοριστεί από τους μετανάστες και θα επιτευχθεί η ασφάλεια.

Επίσης τα ρατσιστικά κόμματα κάνουν βοήθεια τροφίμων και ρουχισμού σε όσους φτώχυναν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως με τις δραστηριότητες αυτές τα ριζοσπαστικά κόμματα κερδίζουν έδαφος.

Τα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος «Χρυσής Αυγής» γεμίζουν από Έλληνες που είναι δυσαρεστημένοι από την ανεργία λόγω της οικονομικής κρίσης, την αύξηση του ποσοστού της εγκληματικότητας και από την μείωση των μισθών.

Τα μέλη του κόμματος που γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι, διανέμουν υλικά ανθρωπιστικής βοήθειας και φυλλάδια, ενδιαφέρονται έναν έναν με τους ψηφοφόρους καθώς και δίνουν την κάρτα τους για να έχουν επικοινωνία σε περίπτωση προβλήματος.

Η Χρυσή Αυγή που συγκέντρωσε τα δύο χιλιοστά των ψήφων στις εκλογές του 2009, αυτή τη φορά σκοπεύει να περάσει το κατώφλι του 3% των ψήφων.

Το ρατσιστικό κύμα έχει ήδη αρχίσει τις επιθέσεις του στην Ελλάδα…

Ένας Πακιστανός μετανάστης δήλωσε ότι είκοσι πέντε άτομα τον έδειραν με ρόπαλα και σίδερα αλλά φοβάται να καταφύγει στην αστυνομία.

Και η κυβέρνηση τεχνοκρατών παίρνει επιπλέον μέτρα κατά των μεταναστών στην Ελλάδα. Το υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθούν νέα κέντρα μετανάστευσης για τους 30 χιλιάδες μετανάστες.

Η αστυνομία εντείνει τις έρευνες στα σπίτια των μεταναστών και άρχισε την εγκατάσταση των μεταναστών σε ένα νέο κέντρο και την απομόνωσή τους από τον έξω κόσμο.

Το αυξανόμενο ποσοστό ψήφων των ρατσιστών, κάνει και τα υπόλοιπα κόμματα να δώσουν περισσότερη σημασία στο μεταναστατευτικό πρόβλημα.

Ενώ φοβούνται οι μετανάστες και οι αντιρατσιστές Έλληνες που αναφέρουν πως θα είναι επαίσχυντη η είσοδος ενός κόμματος που μοιάζει με ναζιστικό κόμμα.

Η Χρυσή Αυγή δεν αποδέχεται ότι είναι ένα ρατσιστικό κόμμα όμως ο θαυμασμός της στον Χίτλερ αντικατοπτρίζεται στη ρητορική. Επίσης τα μέλη του κόμματος, φωνάζουν συνθήματα παρόμοια με εκείνα των Ναζιστών στις πορείες τους. (ΤΡΤ)

6 σχόλια

  1. Δεν πειράζει ρε Τούρκοι μαζί θα είμαστε, δε χαίρεστε που γινόμαστε κι εμείς εθνικισταράδες σαν κι εσάς;

    Έννοια σας και τα'χουμε δεί τα κανάλια σας στο youtube που ενώ εξυμνείτε τα τουρανικά φυλα και τον Κεμαλ, συχνά με το μότο "Huns will never fall" θέλετε και αποδοχή ότι είστε ταυτόχρονα λευκοί τάχα απόγονοι των Ουραλικών φύλων και επίσης συμπαθείς του Χίτλερ. Ταυτοχρόνως δε υπέρ του Ισλαμισμού και του αραβικού χαρακτήρος του "έθνους" σας.

    Δηλαδή τρείς εθνικισμοί μαζί!!! (Μπόϊνγκ)

    Σουρεαλιστικό ε; Κι όμως αυτοί είναι οι ψυχοπαθείς συμπλεγματικοί Τούρκοι που θέλουν και ρεπορτάζ για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνουμε. Έτσι γουστάρουμε. Αν δε σας αρέσει καθίστε σπίτια σας και μην πατήσετε το πόδι σας σε Ελληνικό ιερό έδαφος. Μιάσματα μογγόλοι. Εξαιτίας σας υπέφερε αιώνες και υποφέρει ακόμα ο Ελληνικός λαός. Τα αστρονομικά ποσά που δίνουμε για να αντιμετωπίσουμε τις επεκτατικές σας πολιτικές, θα μας είχαν κάνει μια πανίσχυρη οικονομία. Κλκτρνς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....ΜΟΓΓΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πιο εθνικηστικο κρατως απο την τουρκια δεν υπαρχει και λενε για μας σιγα σιγα σφιγγουν τα μπουλονια και δεν τους αρεσει ενω ειχαν αλλα σχεδια για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ;ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε λιγο ενας πακιστανος στη φυλακη θα εχει αραβωνιαστικια τον Γιωργακη και τα αλλα τα κοριτσια του πασοκ και θα τους κανει τον κωλο διευρο και οχι ταληρο οπως λεγαμε οταν ειχαμε δραχμες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.