Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΕΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Ότι οδηγεί την κοινωνία «στα χέρια της Χρυσής Αυγής» κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχά...

Ότι οδηγεί την κοινωνία «στα χέρια της Χρυσής Αυγής» κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπως αναφέρει σε σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για την παράνομη μετανάστευση.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κάνει λόγο για «επικίνδυνη συνάντηση των άκρων στη χώρα μας», αναφερόμενος σε σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα στον Ant1 για την παράνομη μετνάστευση.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημειώνει:
«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα στον Ant1 για την παράνομη μετανάστευση, αποδεικνύουν την επικίνδυνη συνάντηση των άκρων στη χώρα μας. Σας θυμίζω πριν από ένα μήνα μίλησε και μάλιστα χωρίς ντροπή για Έλληνες και για λιγότερο Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας και οι απόψεις του είναι που οδηγούν την κοινωνία στα χέρια της Χρυσής Αυγής. Αναρωτιέμαι, σε τι διαφέρουν οι θέσεις του για το μεταναστευτικό από αυτές του κ. Καρατζαφέρη ή της Χρυσής Αυγής (αποκαλεί πληγή τους μετανάστες για τις περιφέρειες και ζητάει να τους δοθούν έγγραφα για να φύγουν από τη χώρα). Πρέπει και η Αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες της για την άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα μας. Η Αριστερά που ενίσχυσε, που ανέχθηκε, που σιώπησε, που κολάκεψε, που στρογγύλεψε. Που ύψωσε τείχη αντίστασης σε κάθε μεταρρύθμιση στη χώρα μας. Ας μας πει ο "ευαίσθητος" κ. Τσίπρας τι είναι πιο προοδευτικό, κοινωνικά δίκαιο και ασφαλές για τους ίδιους τους παράνομους μετανάστες αλλά και τους έλληνες πολίτες: οι άνθρωποι αυτοί να τριγυρνούν ανεξέλεγκτοι στο κέντρο της Αθήνας έρμαια των εγκληματικών δικτύων, ή να φιλοξενούνται σε συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής υπό τον έλεγχο της αστυνομίας ώστε να επαναπροωθούνται στις χώρες τους; Οι θέσεις του κ. Τσίπρα οδηγούν στην απόλυτη αδράνεια. Και η αδράνεια του πολιτικού συστήματος με τη σειρά της οδηγεί στον εκφασισμό της κοινωνίας». newsbeast.gr

----------------------------------

4 σχόλια

  1. Στόχε, αληθεύει ότι ο Χρυσοχοΐδης έχει παντρευτεί 4 φορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΤΕ.Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΔΕ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΣΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗ ΝΑ ΦΕΡΩΜΕΘΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ,ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΗΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η εχθρα και το μισος αλλα κυριως Ο ΦΟΒΟΣ για τη Χρυση Αυγη και την εισοδο της στο κυνοβουλιο τους τους ενωνει!
    αειντε Χρυσαυγιτες σε εσας απεμεινε ο αθλος του Ηρακλη να εξουδετερωσετε την υδρα που καταδυναστευει τον τοπο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Κοεν μωρε? Τι δουλεια εχει εδω αυτος, και τι δουλεια εχει να εκφερει και αποψη για τη χωρα μας?

    Και γιατι τον αναφερετε κιολας? Δεν θα πρεπε να εχει αποψη αυτος ο αλλοδαπος για εναν λαο στον οποιο δεν ανηκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.