Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΡΟΥΜΑΝΟΙ... ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ... ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ 85ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ!

Δύο Ρουμάνοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωριό Επισκοπή Πεδιάδος, που είχε ως στόχο τη ληστεία. Ο...

Δύο Ρουμάνοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωριό Επισκοπή Πεδιάδος, που είχε ως στόχο τη ληστεία.

Οι δράστες που είναι πατέρας και γιος, 45 και 18 χρονών και οι οποίοι παλαιοτέρα έμεναν στην Επισκοπή αλλά τελευταία είχαν μετακομίσει σε κοντινό χωριό, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα και ομολόγησαν την πράξη τους.

Ο εντοπισμός των δύο αλλοδαπών έγινε μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που είχε περισυνελλεγεί από την 85χρονη -την οποία πριν την δολοφονήσουν, ο 45χρονος την είχε βιάσει- σε συνδυασμό με γενετικό υλικό που είχε συλλέξει η αστυνομία κατά την προσαγωγή υπόπτων.

Το έγκλημα έγινε στις 18 Μαρτίου, όταν οι δύο αλλοδαποί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης για να την ληστέψουν και ακολούθως την φίμωσαν με ένα πανί και της έδωσαν τη χαριστική βολή.
----------------------------------

3 σχόλια

  1. Και ποια θα είναι η ποινή; Μερικά χρόνια φυλακή, απ' όπου θα αφεθούν ελεύθεροι, λόγω καλής διαγωγής, εκτίσεως των 2/3 της ποινής, αποσυμφορήσεως των φυλακών κλπ.

    Τα κτήνη αυτά πρέπει να παραδοθούν στους κατοίκους της περιοχής για τα περαιτέρω, αλλά ούτε αυτό θα γίνει βεβαίως. Ουδέ καν θα απελαθούν, διότι είναι Ευρωπαίοι υπήκοοι. Τι άλλο μάς μένει, από το να πάρομε τον νόμο στα χέρια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλτε τους στα Ζωνιανά για να εξασκηθούν στη σκοποβολή.
    Δε χρειάζεται να τους βάλουμε σε φυλακή και να τους ταίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έχετε τη Μακρόνησο ανενεργή.
    Στείλτε τους εκεί ρε, και γράψτε κανονικά την Καρέτα - Καρέτα και τον Πίπρα στα "Διδυμά" σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.