Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΪΤΖ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Οι τηλεφωνικές γραμμές του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν μπλοκάρει από εκατοντάδες που τηλεφωνούν για την περίπτωση της Ρωσίδας που ενώ ήταν φορέας του Έ...



Οι τηλεφωνικές γραμμές του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν μπλοκάρει από εκατοντάδες που τηλεφωνούν για την περίπτωση της Ρωσίδας που ενώ ήταν φορέας του Έϊτζ και το γνώριζε συνέχισε να σκορπά θάνατο.΄Η αστυνομία πιστεύει ότι η Ρωσίδα εκτός από τον οίκο ανοχής της Αχαρνών εκδιδόταν παλιότερα και σε άλλα σημεία της χώρας. 


Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της νεαρής Ρωσίδας, έχει στόχο να ενημερώσει όσους άνδρες πήγαν με την συγκεκριμένη γυναίκα να εξεταστούν για AIDS, αλλά και να αποτρέψει τον πανικό σε άλλους που έχουν συνευρεθεί με άλλες ιερόδουλες που μοιάζουν στην 22χρονη Ρωσίδα.

Προστίθεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Εντύπωση προκαλεί (και έχω λάβει αρκετά μηνύματα για αυτό) το θράσος της Ρωσίδας που ενώ γνωρίζει το κακό που έχει προκαλέσει σε πολλούς νεαρούς -κυρίως Έλληνες- το σατανικό χαμόγελο της μπροστά στη κάμερα της ΕΛ.ΑΣ.



------------------------------------------

5 σχόλια

  1. Τσιμπούτσκι ανοιχτόποδιε πισοκόλσκαγια αίϊτζκι. Αρε μοσχάρια που πηγαίνατε με αυτήν την βρωμοσαβούρα. Η ασχημότερη Ελληνίδα είναι δέκα φορές ομορφότερη από αυτό το έρμα.
    Ακόμα και στην πουτανιά θεωρείται πρωτοπορία να δίνεις τα λεφτά σου σε ρώσους σκατομαφιόζους.
    Ζήτω τα βόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκεια ! Ειμε μια ομαντα απο λατρομετανασεσ απο Μπαγκλαντες.

    εσις 600 που ΓΚΑΜ..τε ρωσιντα , μπας και γκαμ..σε κανεις σας το Μπαλιανατο ΜΕΤΑ???

    Γκραφτε παρακαλο γκιατι φοβαμε ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοια νέα πρέπει να εμφανίζονται συχνότερα.
    Στην Ελλάδα έχουμε ξεφύγει τελείως στο θέμα ιερόδουλη. Αν θέλει κάποιος να μαμαει ας παντρευτεί! Ακόμα και αν είναι 18, δεν θα χάσει κάτι «σπουδαίο».
    Στον 2ο ΠΠ πέθαιναν οι έλληνες από την πείνα στο πεζοδρόμιο, αλλά οι γάμοι και οι γεννήσεις δεν σταμάτησαν!!!
    Η μεταπολίτευση δημιούργησε τον «πολιτισμό» της ιερόδουλης με τα πορνοπεριοδικά, δείτε πως αλλάζει ξαφνικά η θεματολογία των ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών το 1982.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εισται μαλακεσ εσεις που παδαχτηκατε με την πουτανα- τερατινα. τι τησ βρηκατε. μια τσουλαρα ειναι. γαμαθηκατε και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.