Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ... 50 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ

Στο πλαίσιο στοχευόμενης επιχείρησης της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Υ&ΑΜ), για πάταξη της λαθρομετανάστευσης, εκπονήθηκε σ...

Στο πλαίσιο στοχευόμενης επιχείρησης της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (Υ&ΑΜ), για πάταξη της λαθρομετανάστευσης, εκπονήθηκε σχέδιο για πραγματοποίηση κοινής πτήσης για επαναπατρισμό 50 Πακιστανών υπηκόων στη χώρα τους. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση χρηματοδοτήθηκε κατά το 75% από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ταμείο Επιστροφών) και το 25% από τους πόρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στόχος της επιχείρησης που εντάσσεται στις δράσεις του FRONTEX, ήταν ο επαναπατρισμός Πακιστανών υπηκόων που διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατά παράβαση των όρων της άδειας τους ή εισήλθαν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από μη ελεγχόμενα σημεία.

 Η επιχείρηση άρχισε σήμερα 30/4/2012 η ώρα 4 τα ξημερώματα και οι Πακιστανοί υπήκοοι αναχώρησαν με ναυλωμένη πτήση από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, η ώρα 9.30 το πρωί, με προορισμό το Ισλαμαμπάντ. Η ώρα 4.30μ.μ., (τοπική) τα πιο πάνω πρόσωπα παραδόθηκαν στις Αρχές της χώρας τους, χωρίς να υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα.

 Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος συνολικά 200 μέλη της ΥΑΜ, καθώς επίσης και άλλων Τμημάτων, Υπηρεσιών και Αστυνομικών Διευθύνσεων. Τέλος, για την όλη επιχείρηση, υπήρχε συνεχές συνεργασία με τα Υπουργεία Εξωτερικών και Εσωτερικών, με την Πρεσβεία της Κύπρου στο Λίβανο και την Πρέσβειρα ομόλογο του Πακιστάν στο Λίβανο. Η ναυλωμένη πτήση, αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο η ώρα 9.30 το βράδυ σήμερα.. koukouvagia.com

2 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΡΚΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΓΕΓΟΝΟΣ!

    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανεις μουσουλμανος στη κυπρο και στην Ελλαδα. Απελασεις ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.