Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕ ΛΕΙΑ 40000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ!

Χρυσαφικά και μετρητά αξίας 40 και πλέον χιλιάδων ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από σπίτι, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου, στη Λεμεσό. Εκμεταλλευό...

Χρυσαφικά και μετρητά αξίας 40 και πλέον χιλιάδων ευρώ άρπαξαν άγνωστοι από σπίτι, στην περιοχή Πέτρου και Παύλου, στη Λεμεσό.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών, οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο από αλουμινένιο παράθυρο και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 23 χιλιάδων ευρώ καθώς και είκοσι χιλιάδες ευρώ σε μετρητά που βρίσκονταν σε χρηματοκιβώτιο εντός της κατοικίας.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε, το βράδυ μεταξύ των ωρών 9 και 10.30, ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, σε συγγενικό τους σπίτι. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα, εισήλθαν στην κατοικία αφού πρώτα παραβίασαν το αλουμινένιο παράθυρο του υπνοδωματίου.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή με την επιστροφή των ιδιοκτητών, οι οποίοι έντρομοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι ανακριτές εκτιμούν ότι οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν καλά τι έκαναν, καθώς κατευθύνθηκαν στο συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν το μεταλλικό χρηματοκιβώτιο και αφού άρπαξαν το περιεχόμενο του, εξαφανίστηκαν χωρίς να πειράξουν οτιδήποτε άλλο.

Από το σπίτι παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και δείγμα γενετικού υλικού σε μια προσπάθεια εντοπισμού των δραστών που εκτιμάται ότι ήταν τουλάχιστον δύο.

2 σχόλια

  1. τουλαχιστον στην κυπρο εχουν καποιοι 40000 ευρω για να κλαπουν...εδω ουτε ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΛΙΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.