Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ

Το πρωί βρέθηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης. Στη συζήτηση που έγινε ο Πρέσβης δήλωσε εντυ...

Το πρωί βρέθηκε στο Δημαρχείο της Ξάνθης όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης. Στη συζήτηση που έγινε ο Πρέσβης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κτίριο του Δημαρχείου και τον παραδοσιακό οικισμό. Συζήτησε με ο Δήμαρχο για την ιστορία του κτιρίοιυ και της πόλης, έδειξε γνώστης της ιστορίας του καπνού στην πόλη και ρώτησε για τις αδελφοποιήσεις του Δήμου με Δήμους της Τουρκίας.

Η συζήτηση περιστράφηκε στα ποδοσφαιρικά καθώς ο Δήμος Ξάνθης είναι αδελφοποιημένος με το Δήμο Μπεσικτάς, απ΄όπου κατάγεται ο πρέσβης, ο οποίος είναι οπαδός της ομώνυμης ομάδας. Ο Δήμαρχος Ξάνθης ήταν ενημερωμένος για τον αγώνα της τουρκικής ομάδας , το προηγούμενο βράδυ και στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ ο Τούρκος Πρέσβης αναφέρθηκε και στην τοπική Skoda. Αμφότεροι δήλωσαν στεναχωρημένοι από τις ομάδες που υποστηρίζουν.

------------------------------  

2 σχόλια

  1. ρε παιδια, αληθεια τι εγινε με την ερευνα για τους μογγολους που καιγανε τα δαση μας; Στοχε, κανε οτι μπορεις για να μην ξεχαστει το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.