Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ...

«Οι Έλληνες πολιτικοί έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους», υποστηρίζει η Νάνα Μούσχουρη σε συνέν...

«Οι Έλληνες πολιτικοί έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους», υποστηρίζει η Νάνα Μούσχουρη σε συνέντευξη που παραχωρεί στο γερμανικό περιοδικό «Stern».

Η καλλιτέχνις εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά και την οργή της για τους πολιτικούς της που, όπως λέει, «εξαιτίας τους ζούσαν όλοι σ’ ένα ψέμα. Οι μικρές χώρες ήταν άσχημα προετοιμασμένες για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σε ερώτηση σχετικά με προηγούμενες τοποθετήσεις της για την ελληνική κρίση και το γεγονός ότι υπήρξε σκληρή με τους συμπατριώτες της, οι οποίοι έπρεπε να μάθουν να εξισορροπούν τα χρέη τους, η κυρία Μούσχουρη ανέφερε ότι «οι αλήθειες πρέπει να λέγονται».

Όσο για το πώς βλέπει το μέλλον στη χώρα μας, η καλλιτέχνις σημείωσε ότι «φοβάμαι για το μέλλον της Ελλάδας. Πολλοί νέοι άνθρωποι θέλουν μόνο να φύγουν. Της αδελφής μου της μειώθηκε ήδη η σύνταξη. Ευτυχώς τόσο εγώ όσο και η κόρη της είμαστε σε θέση να τη βοηθήσουμε σε περίπτωση ανάγκης. Σε πάρα πολλές οικογένειες όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Θα πάρει χρόνια έως ότου η χώρα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί».

Η ίδια πάντως απορρίπτει την ιδέα να ασχοληθεί εκ νέου με την πολιτική. «Τότε είχα ενδώσει στις πιέσεις φίλων. Αλλά ήμουν πολύ αφελής. Οι τακτικισμοί για τη διατήρηση της εξουσίας δεν ήταν ούτε και θα είναι ο κόσμος μου. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τραγουδώ», καταλήγει.

 protothema.gr
--------------------------

2 σχόλια

  1. Ἐνῷ οἱ πολιτικοὶ στὴν Γερμανία ὑπῆρξαν ἀνέκαθεν εἰλικρινεῖς καὶ τίμιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΗ Η ΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑΤΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΛΟΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΝΓΚΗ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΡΕΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.