Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...

Χθές το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, άγνωστη γυναίκα, προσποιούμενη προβλήματα όρασης, έπεισε ένα ανήλικο κορίτσι να την ακολουθήσει σ...

Χθές το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, άγνωστη γυναίκα, προσποιούμενη προβλήματα όρασης, έπεισε ένα ανήλικο κορίτσι να την ακολουθήσει σε κοντινό σημείο, εκεί όπου βρισκόταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, που αιφνιδιαστικά με τη χρήση βίας την επιβίβασαν σε αυτό.

Ακολούθως την οδήγησαν σε ερημικό σημείο, όπου χρησιμοποιώντας βία και απειλές την βίασαν διαδοχικά κατά φύση εντός του οχήματος. Στη συνέχεια, η ανήλικη εκμεταλλευόμενη την έλλειψη προσοχής από μέρους των δραστών τράπηκε σε φυγή.

 
www.e-volos.gr

2 σχόλια

  1. Τιμωρία: Την άγνωστη κυρία βγάλσιμο τα μάτια, ολική υστερεκτομή χωρίς αναισθησία με σέγα, ακρωτηριασμό μελών χωρίς αναισθησία με φρέζα αγροτικού μηχανήματος και ξαμόλυμα στην κοινωνία χωρίς αναπηρική σύνταξη. Για τους σούπερ εραστές: Εκρίζωση των γεννητικών οργάνων τους με έλξη αγροτικού ελκυστήρος χωρίς αναισθησία, υποχρεωτική μάσηση και κατάποση αυτών από τους ίδιους χωρίς προηγούμενο μαγείρεμα και ότι προβλέπεται για την άνω κυρία.
    Κατάληξη: Αν ποτέ πιαστούν όλο και κάποιος σκατίατρος θα βρεθεί να τους δώσει βεβαίωση ότι είναι ψυχικά άρρωστοι, ώστε και την φυλακή να γλυτώσουν και να πάρουν και αναπηρική σύνταξη.
    Ενώ αν είμασταν απολίτιστοι όπως πετρελαιοπαραγωγός χώρα, θα έπεφτε δημόσιος απαγχονισμός και θα αποδίδονταν αίσθημα δικαίου. Εμείς όμως είμαστε πολιτισμένοι.
    Αρε βρωμόξυλο που μας χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΕΙ Ο ΝΌΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΈΡΑΤΑ!!!!ΜΑΝΕΣ Η ΑΔΕΡΦΈΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ?????ΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΊΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΒΆΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΟ!!!!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΙ Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΒΌΛΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ!!!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΊΑ!!!! ΒΟΥΚΕΝΤΡΑΑΑΑ ΜΕ ΗΛ. ΡΕΥΜΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΚΑΙ ΌΣΟΥΣ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΡΌΠΑΙΟ ΈΓΚΛΗΜΑ!!!!!!!!.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.