Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ... ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ... ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ... Το ποσό των 472 εκατομμυρίων δολαρίων ...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ...

Το ποσό των 472 εκατομμυρίων δολαρίων αναμένεται να να αποφέρουν στα κρατικά ταμεία της Ιταλίας τα περίπου ένα εκατομμύριο ακίνητα που δεν είχαν δηλωθεί πέρσι.

Η ιταλική εφορία άρχισε μια επιχείρηση τακτοποίησης ακινήτων, που δεν είχαν δηλωθεί στο κτηματολόγιο, γνωστά με την ονομασία «σπίτια φαντάσματα», η οποία της επέτρεψε να ανακαλύψει πέρσι 1.081.698 ακίνητα άγνωστα στις φορολογικές αρχές.

Για να ξεσκεπάσουν τους φοροφυγάδες, οι φορολογικές αρχές έβαλαν αεροφωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πάνω στους χάρτες του κτηματολογίου.

Τα περισσότερα σπίτια-φαντάσματα εντοπίστηκαν στη Νάπολη, τηνξ Κοζέντσα, το Σαλέρνο και το Ρέτζο Καλάμπρια στη νότια Ιταλία.

Καθώς η Ιταλία καταρρέει κάτω από ένα χρέος περίπου 1,9 τρισεκατομμυρίου ευρώ (120,1% του ΑΕΠ στο τέλος του 2011), η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι αποφάσισε να ενισχύσει τον αγώνα κατά της εθνικής μάστιγας της φοροδιαφυγής που κάνει το ιταλικό κράτος να χάνει κάθε χρόνο από 120-150 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις.

Πέρσι ο αγώνας κατά της φοροδιαφυγής επέτρεψε να ανακτηθούν συνολικά 12 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την κυβέρνηση.  newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.