Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ ΙΝΔΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ!

Για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου δύο αλλοδαποί από την Ινδία, ηλικίας ...

Για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου δύο αλλοδαποί από την Ινδία, ηλικίας 24 και 38 ετών, οι οποίοι δολοφόνησαν 44χρονο ομοεθνή τους. Το σώμα του άτυχου βρέθηκε χθες θαμμένο σε ελαιώνα στο Ρέθυμνο.

Το πτώμα του Ινδού, που αναζητούσε η αστυνομία μετά από καταγγελία ότι απήχθη και τελικά βρέθηκε χθες στην Περιοχή Λατζιμάς του Ρεθύμνου, ήταν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, βαρύτατα κακοποιημένο.

Ο άτυχος Ινδός, όπως προέκυψε από την νεκροψία, βασανίστηκε από τους απαγωγείς του, χτυπήθηκε άσχημα σε όλο του το σώμα και τελικά μία μαχαιριά στο λαιμό επέφερε το θάνατο του. Ο 44χρονος φαίνεται ότι δολοφονήθηκε πριν μία εβδομάδα, στο διάστημα δηλαδή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του, από τον συγκάτοικό του.

Η αστυνομία αναζητάει ακόμα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, που συμμετείχαν στην απαγωγή του και όπως όλα δείχνουν πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα. Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα από συγγενικά πρόσωπα του άτυχου μετανάστη που ζουν στην Ινδία, προκειμένου να τον απελευθερώσουν. newsbeast.gr

--------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.