Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

Με έντονα συναισθήματα συγκίνησης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ο Δήμος Γεροσκήπου πρόσφερε 3 τόνους ειδών διατροφής και ένδυσης στον ...

Με έντονα συναισθήματα συγκίνησης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ο Δήμος Γεροσκήπου πρόσφερε 3 τόνους ειδών διατροφής και ένδυσης στον αδελφοποιημένο Δήμο της Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της Επιτροπής Αδελφοποίησης Χαρίκλεια Σαρίκα, μετέβησαν στην Αγία Παρασκευή όπου στο περιθώριο σεμνής τελετής, στην παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, Ιωσήφ Ιωσήφ παρέδωσαν το προϊόν του εράνου αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την ΣΠΕ Γεροσκήπου & Ανατολικής Πάφου, από τις 28/02 μέχρι και τις 02/03/2012.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης επεσήμανε ότι, προσπάθεια του Δήμου, είναι να σταθεί αρωγός σ’ αυτές τις πραγματικά δύσκολες ώρες που διανύει ο ελληνικός λαός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι « δεν είναι απλά ανταπόδοση για όλες τις τραγικές εκείνες στιγμές που βίωνε η Κύπρος και ήσασταν πάντοτε δίπλα μας». Είναι εκείνο πρόσθεσε, το ακατανίκητο και πηγαίο συναίσθημα, να συμπαρασταθείς στον αδελφό σου με κάθε θυσία σημειώνοντας ότι η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα δεν είναι για τον Δήμο Γεροσκήπου, απλά μια είδηση. «Η κρίση αυτή, για μας, έχει ονόματα. Τα ονόματα των φίλων και των αγαπημένων μας».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορπάς, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες των δημοτών της πόλης του για την προσφορά αγάπης των αδελφών Κυπρίων.

Απευθύνοντας επίσης χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Ιωσήφ Ιωσήφ, τόνισε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η Ελλάδα, η αλληλεγγύη και η αδελφοσύνη μεταξύ των δύο λαών της Ελλάδας και της Κύπρου είναι απαραίτητες και αδιαπραγμάτευτες.
Τα αεροπορικά εισιτήρια του Δημάρχου Γεροσκήπου και της Προέδρου της Επιτροπής αδελφοποίησης, πρόσφερε δωρεάν η Olympic Air την οποία, ο Δήμος ευχαριστεί θερμά. koukouvagia.com

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.