Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ "ΟΥΓΓΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ....

ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ... ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ: “Η του...

ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ... ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ:

“Η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση...” σύμφωνα με τον πρόεδρο του Jobbik!

Το ότι υπάρχουν εθνικιστικές φωνές στην Ευρώπη δε σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και με τους Έλληνες εθνικιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι άκρως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ δηλώσεις και κινήσεις του εθνικιστικού ουγγρικού Jobbik (το οποίο ορισμένοι υπερπατριώτες έχουν περί πολλού στην πατρίδα μας). Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα του ουγγρικού εθνικού συμβουλίου “Κίνηση για μια καλύτερη Ουγγαρία” Jobbik, κατέθεσε πριν λίγες μέρες στη Βουλή προσχέδιο επίλυσης για την πολιτική και οικονομική απομόνωση της... βόρειας Κύπρου! Το προσχέδιο έφερε την υπογραφή του προέδρου και κοινοβουλευτικού ηγέτη της παράταξης Gabor Vona, του Tamas Hegedus αντιπροέδρου και επικεφαλής της τουρκοουγγρικής ένωσης συμφιλίωσης του Κοινοβουλίου και του Martor Gyongy-osi, αντιπροέδρου της επιτροπής των εξωτερικών υποθέσεων και επικεφαλής της ιδίας επιτροπής στο κόμμα Jobbik.

Το προσχέδιο επίλυσης ανακαλεί μια σειρά περιοριστικών μέτρων και ιστορικών γεγονότων, τα οποία -σύμφωνα με τους ούγγρους εθνικιστές- οδήγησαν στην πλήρη πολιτική και οικονομική απομόνωση της... “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”! Έτσι ακριβώς αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος οι εθνικιστές του Jobbik! Θέλετε να μάθετε τι άλλο λένε;

“Η εφαρμογή του προτεινόμενου σχεδίου είχε απορριφθεί απο την Κύπρο -η οποία εντάχθηκε στην ΕΕ εκείνη τη χρονιά- αλλά η κυβέρνηση αποκλειστικά εκπροσωπούσε μόνο τη Νότια, Ελληνοκυπριακή πλευρά του νησιού και την Ελλάδα”! Όπως αναφέρεται εγγράφως “η ειρηνική επανένωση του νησιού εμποδίστηκε απο τον ελληνικό πληθυσμό, όταν απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, παρόλα αυτά η τουρκική πλευρά είναι εκείνη που αναζητά και στηρίζει την ειρηνική επίλυση και η οποία επωμίζεται τις αρνητικές συνέπειες. Η επίλυση έγκειται στο να χρησιμοποιήσει η ουγγρική κυβέρνηση το πολιτικό της εκτόπισμα, προερχόμενο απο την Προεδρία στην ΕΕ, προκειμένου να διακηρύξει ότι οι εφαρμογές των προηγούμενων α-ποφάσεων και δεσμεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποσκοπούσαν στην επανένταξη της βόρειας Κύπρου στην παγκόσμια οικονομική αγορά”!

Επίσης, οι Ούγγροι εθνικιστές του Jobbik παροτρύνουν την ουγγρική κυβέρνηση να συνάψει σχέσεις με την... κυβέρνηση του ψευδοκράτους και να αρχίσει μαζί του συναλλαγές ώστε να ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς. Το Jobbik ήταν το πρώτο κόμμα μάλιστα που έκανε λόγο για στροφή της Ουγγαρίας προς την Ανατολή! Και μάλιστα έχει προσχωρήσει στο δόγμα του παντουρανισμού! “Εάν ρίξουμε μια ματιά στις χώρες απ’ την Βουλγαρία μέχρι την Τουρκία και την Ανατολική Ασία, συνειδητοποιούμε ότι εμείς οι Ούγγροι μπορούμε να έχουμε πολλά κοινά πολιτικά ζητήματα μ’ αυτές τις χώρες. Συνειδητοποιούμε ότι μια συμμαχία στηριζόμενη και αναπτυσσόμενη μέσω των αρχών του Παντουρκισμού, αντί για μια Ευρωατλαντική συμμαχία, θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική στην υπηρεσία των αναγκών, αλλά και των ενδιαφερόντων του έθνους μας... Αυτό που προτείνουμε θα ισχυροποιήσει τη θέση μας στην Ευρώπη, καθώς η Ουγγαρία θα μπορέσει έτσι να γίνει το δυτικό φρούριο της Παντουρανικής συμμαχίας, όπως και ο εκπρόσωπός της στην ΕΕ”! Και οι ούγγροι εθνικιστές, αν και χριστιανοί, διακηρύσσουν ότι το να ζεις έναν μη χριστιανικό τρόπο ζωής είναι πλέον σύνηθες, για να καλύψουν τη σύμπλευσή τους με τους μουσουλμάνους. Ελπίζουμε να αναθεωρήσουν ορισμένοι, ειδάλλως θα τους δούμε αγκαλιά και με τους... εθνικιστές “γκρίζους λύκους”!

Εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ" Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 - Αρ.Φ. 497

----------------------------


1 σχόλιο

  1. "Και οι ούγγροι εθνικιστές, αν και χριστιανοί..."

    Ο σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης γυρω στο 1500 εκανε βολτα απο τα μερη των φιλοτουρκων ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ουγγρων και τους εκανε και πεσκεσι : !!! Π-Α-Λ-Ο-Υ-Κ-Ω-Μ-Α !!!

    Ευγε στον αιμοσταγη σουλτανο που εξηγησε με τον καλυτερο τροπο στους εθνικιστες χριστιανους ουγγρους του τοτε την μουσουλμανικη αποψη για πολυπολιτισμικοτητα .

    (οσοι ξεφυγαν κατεφυγαν στον αυστριακο αυτοκρατορα να τους γλυτωσει)

    Το ιδιο ευχομαστε και στους σημερινους Ουγγρους του τζοπικ.

    Ας παρουν χαμπαρι οι τουρανιστες τουρκιστες φιλοτουρκοι και το κακο ουραλοαλταικο συναπαντημα οτι η Ευρωπη νικησε εξω απο τη Βιεννη και κρατησε τις αρχαιοελληνικες αξιες και τον πολιτισμο της για ΠΑΝΤΑ ,και τωρα αν και ηττημενη απο τον σιωνισμο ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ και τα εθνικα κρατη -ΧΩΡΙΣ τους κτηνοειδης μογγολους και τα τσιρακια τους ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ .

    Οσο για την αποψη μου (πρωσωπικη) για τους "εθνικιστες " ουγγρους ειναι :

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜ...ΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Μπιλυ

    (ΥΓ Διωρθωση: οπου αναφερομαι σε κρατη-λαους-περιοχες πχ αυστρια=Αυστρια , ΚΕΦΑΛΑΙΟ -εκτος φυσικα απο τους τουρκους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.