Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΣΤΙΝΑ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!

Βόμβα μολότοφ πέταξαν το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να προκληθ...

Βόμβα μολότοφ πέταξαν το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πέταξαν τη βόμβα μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ καταδίκασε έντονα την επίθεση. «Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό, το ΥΠΕΞ αναμένει από τις αρχές του Κοσόβου να το καταδικάσουν ρητά και κατηγορηματικά και να προχωρήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών και στην απόδοση ευθυνών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη εβδομάδα, άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο χώρο, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Εικάζεται ότι οι επιθέσεις έγιναν ως αντίδραση για τη δολοφονία δύο νεαρών Αλβανών από ντόπιο αστυνομικό, πριν από περίπου 20 ημέρες, στην πόλη Γκόστιβαρ της ΠΓΔΜ, γεγονός που πυροδότησε ένταση στην ΠΓΔΜ και πολλά μικροεπεισόδια μεταξύ νεαρών κυρίως Σκοπιανών και Αλβανών.
----------------------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.