Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ 8 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος οκτώ ατόμων, ηλικίας από 16 έως 38 ετών, τα οποία κατηγορούνται για τα επεισόδια σ...

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος οκτώ ατόμων, ηλικίας από 16 έως 38 ετών, τα οποία κατηγορούνται για τα επεισόδια στη Ρόδο που είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται, συγκεκριμένα, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απείθειας, αντίστασης, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράνομης οπλοκατοχής.
Αναλυτικότερα, το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου ομάδα συγκεντρωμένων, στην οποία συμμετείχαν οι οκτώ συλληφθέντες, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση.

Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο σημείο, πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονταν οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.

Οι οκτώ συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

3 σχόλια

  1. Όποιος δεν είδε ειδήσεις στο ΣΚΑΙ έχασε την ευκαιρία να δει των πορτοσαλτ-αρισμένο με αφρούς, να μιλάει για αυγά φίδια και λοιπές φαντασιώσεις, σας χαλάσαν οι σημαίες κουφάλες ε?

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση: τί φοβούνται οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί και η πρεσβεία καλεί όλους τους διαμένοντες υπηκόους τους στην Ελλάδα προσωπικά να τους ενημερώσουν την ακριβή τοποθεσία εκτάκτης διαφυγής τους "όταν χρειαστεί" από την χώρα;

    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η 25 μαρτη ειναι εδω ολοι συνταγμα πανοπλοι και με αγριες διαθεσεις για τσο και λο στα ανθελληνικα σκυλια της αστυνομιας καμια συλλυψη δε θα αφησουμε να γινει οποιο χερι απλωθει σε ελληνα αγανακτησμενο να κοπει συριζα με οπιοδηποτε κοστος ροντεο να τα κανουμε ολα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.