Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ 6 ΜΕΛΗ ΤΟΥ PKK ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Περίεργη υπόθεση στα ελληνοτουρκικά σύνορα απασχολεί εντονότατα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γειτονικής χώρας ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚ...

Περίεργη υπόθεση στα ελληνοτουρκικά σύνορα απασχολεί εντονότατα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γειτονικής χώρας

ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ "ΑΝΑΤΟΛΗ";

Τουρκική περιπολία στα τουρκοελληνικά σύνορα εντόπισε, τυχαία, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του κρατικού τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου "Ανατολή", ένας κατάφερε να ξεφύγει.

Οι πρώτες πληροφορίες ομιλούν ότι τα άτομα αυτά "φαίνονται να είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης των Κούρδων – PKK", σύμφωνα με το τηλεγράφημα. Όπως αναφέρεται στο ίδιο κείμενο, οι φερόμενοι ως τρομοκράτες κούρδοι αντάρτες "πλήρωσαν € 4.000 σε λαθρέμπορους για να τους περάσουν στο ελληνικό έδαφος".

Οι τουρκικές αρχές μιλούν ότι οι συλληφθέντες "είναι μέλη του κόμματος της Δημοκρατικής Κοινωνίας, το οποίο διασυνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση των Κούρδων". Οι τρείς άνδρες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, ενώ οι δύο γυναίκες κλείστηκαν στις φυλακές της Αδριανούπολης, γράφει το πρακτορείο 'Ανατολή' στο τηλεγράφημά του από την Αδριανούπολη.

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα "Τurkiye", από τους τέσσερις άνδρες συλληφθέντες στον Έβρο, ο ένας ήταν πρόεδρος της επαρχιακής Διεύθυνσης του παράνομου κουρδικού κόμματος DTP, ο ένας αναισθησιολόγος στην εντατική του Νοσοκομείου Ντιγιάμπακιρ και οι άλλοι δύο φοιτητές, ένας εκ των οποίων ο ένας τεταρτοετής φοιτητής Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Ελαζίγ. thrakilive.blogspot.com

----------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.