Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ! 27 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, έθεσαν στη διάθεση της Εκκλησίας τα 27 στρατιωτικά πρατήρια της χώρας για τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων από του...


Οι Ένοπλες Δυνάμεις, έθεσαν στη διάθεση της Εκκλησίας τα 27 στρατιωτικά πρατήρια της χώρας για τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων από τους ένστολους για τους οικονομικά ασθενείς πολίτες.

«Η ανταπόκριση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται σε μία στιγμή κατά την οποία η δημοσιονομική συγκυρία ασκεί μεγάλη πίεση πάνω τους, παρ' όλα αυτά, όπως διαχρονικά έχει αποδειχθεί, oι Ένοπλες Δυνάμεις έχοντας σαν οδηγό το εθνικό καθήκον δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το κοινωνικό καθήκον τους» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσφωνώντας τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, στο Πεντάγωνο. «Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον πλέον κοντινό προς την Εκκλησία οργανωμένο φορέα της Πολιτείας, σχολίασε ο Αρχιεπίσκοπος. (defencenet)

Αυτά λέει αμυντική σελίδα και τώρα τι μας νοιάζει εμάς τι είπαν ο Αβραμόπουλος και ο Ιερώνυμος είναι μιά άλλη κουβέντα, ιδιαίτερα όταν έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι αυτοί ο Στρατος και η Εκκλησία. Κούνια που τους κούναγε...  Τους αφήνουμε να χαίρονται γιατί δεν κρατήσει για πολύ ακόμη το αστείο.

"ΣΤΟΧΟΣ"

------------------------------  

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο Κ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΙΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.