Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ) ΕΣΦΑΞΕ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Μέρος μίας τραγικής οικογενειακής τραγωδίας έγινε -άθελά του- ο Τούρκος ηθοποιός Κιβάντς Τατλιτούγ, καθώς ένας πατέρας εκνευρίστηκε τόσο π...

Μέρος μίας τραγικής οικογενειακής τραγωδίας έγινε -άθελά του- ο Τούρκος ηθοποιός Κιβάντς Τατλιτούγ, καθώς ένας πατέρας εκνευρίστηκε τόσο πολύ μόλις είδε τις φωτογραφίες του στο κινητό της κόρης του, που την... έσφαξε. Κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο για τον συγκεκριμένο πατέρα, από την Αλγερία. Σημειώνεται πως τα τουρκικά σήριαλ παίζονται σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο και ακόμη περισσότερο σε μουσουλμανικές χώρες. Ο εν λόγω πατέρας λοιπόν εξοργίστηκε μόλις βρήκε τις φωτογραφίες του ηθοποιού στο κινητό της 16χρονης κόρης του. Η νεαρή Λύντια φαίνεται πως ήταν θαυμάστρια του Τατλιτούγ και είχε στο τηλέφωνό της φωτογραφίες του αλλά και άλλων ανδρών συναδέλφων του, πράγμα που οδήγησε τον πατέρα στο να σφάξει την κόρη του με ένα κουζινομάχαιρο! Ο Μαχίντ φρόντισε να απομακρύνει την δεύτερη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά του, στέλνοντάς τους στην πεθερά του, ώστε να μείνει μόνος του με την 16χρονη. Φαίνεται πως η δολοφονία της ήταν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Όταν έμεινε μόνος με την κόρη του, την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτου του γάμο, την άρπαξε και της έκοψε το λαιμό. Στη συνέχεια, ο αδίστακτος πατέρας κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΛΕΜΕΣΙΑΝΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΡΚΟ, ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ...

3 σχόλια

  1. Εγω ειδα της το κινητο της Λεμεσιανης που παντρευτηκε τουρκο να εχει φωτο του ιδιου ηθοποιου (το ειχε ξεχασει στο ραφι σουπερμαρκετ)
    Ας επιληφθουν η τουλαχιστον ας το ελεξουν πρωτα οι αρμοδιοι του Ισλαμ ....

    ---------
    Τι ειπες εσυ ??? γιατι οι λαθρο ειναι σχεδον ΜΟΝΟ ανδρες??


    Μια γιατι μια στραβη να κανουν οι γυναικες ΝΑΤΕΣ ΦΕΤΕΣ !!!Ετσι εμειναν μονοι τους ....

    μμμμμ............. εχει και την καλη του οψη αυτο..........

    Θρησκευτικη ερωτηση:
    Αν ξερει κανενας φιλος , μπορει να γραφτω στο ισλαμ ΑΛΛΑ να ισχυει ΜΟΝΟ για ΠΕΘΕΡΕΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ...ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.