Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ! ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ!

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Θήβα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και ρομά από τον καταυλισμό στο Πυρί, με συνέπεια το κλείσιμο της εθνικής οδού...


Επεισόδιο σημειώθηκε στη Θήβα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και ρομά από τον καταυλισμό στο Πυρί, με συνέπεια το κλείσιμο της εθνικής οδού.

Ένα πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λειβαδιά για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου εντόπισε μια σημαία του Ολυμπιακού σε καταυλισμό ρομά δίπλα στην εθνική.

 Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι σταμάτησαν το πούλμαν και κινήθηκαν προς τον καταυλισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια και να τραυματιστεί ένας πολίτης από πυροβολισμό! (Συμπεραίνουμε ότι ο πυροβολισμός προέρχεται από τους γύφτους αφού το βρίσκουμε λίγο δύσκολο να κουβαλούσαν μαζί τους οι οπαδοί όπλα)

Η ταυτότητα του τραυματία δεν είναι γνωστή, ενώ ελαφρά τραυματισμένος φαίνεται πως είναι και ένας αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στη συνοδεία του πούλμαν με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Θήβας. Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

8 σχόλια

  1. Για πρωτη φορα ας φωναξουμε "ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ"

    Γυφτοι ΠΑΟ 1-0 (ελπιζουμε να μην υπαρξει Β γυρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΡΟΜΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Καταρχήν μπράβο στόχε που τους λες με το όνομα τους ΓΎΦΤΟΙ κι όχι ρομά...
    Θεωρώ οτι η κατάσταση με τους γύφτους έχει ξεφύγει παντού σε όλη την επικράτεια ..
    Κλέβουν καλώδια, κλέβουν καπάκια υπονόμων , κλέβουν μετασχηματιστές της ΔΕΗ, κλέβουν ακόμα και ράγες αδιαφορώντας για τις συνέπειες ..
    -Δε φτάνει αυτό αλλά κάνουν και τους νταήδες και τρομοκρατούν τους πολίτες...

    - Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με δαύτους !!!
    - Κάποτε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ..
    -Πολιτοφυλακή τώρα !! Ανδρες και γυναίκες να εκπαιδευτούν στην αυτοάμυνα και να περιφρουρούν την περιουσία τους , και να στείλουμε στο διάολο επιτέλους, κάθε είδους εισβολέα είτε γύφτο είτε ρομά βρωμά είτε λαθρομετανάστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α Μ Α Σ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καλά τους έκαναν οιΡομά. Δεν κατάλαβα δλδ, επειδή είδαν μια άλλη σημαία, τι πήγαν να το παίξουν;Οι μαγκιές πληρώνονται.
    Δεν αφήνουμε τις βλακείες με τις ομάδες, εδώ η πατρίδα χάνεται και κάποιοι διαδηλώνουν και διαμαρτύρονται μόνο για τις ομάδες (που είναι εταιρίες).Θυμάστε τους οπαδούς του Ηρακλή πριν κανα χρόνο!
    Τέτοια σαπίλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν βλέπω να έχετε θέμα ότι ο γάβρος πήρε τούρκο παίχτη και μάλιστα τον παρουσίασε την ημέρα της επετείου των ΙΜΙΩΝ. Αλλά βέβαια ούτε και ποτέ ασχοληθήκατε με το ότι μας λένε βούλγαρους και βρίζουν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Τι περιμένει κανείς από αθηναίους, όλοι ίδιοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5/2/12 11:42 μμ
    εισαι προβοκάτορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.