Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ:  Πραγματοποιήθηκε στο Kars μια από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων, η ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ: 

Πραγματοποιήθηκε στο Kars μια από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων, η Στρατιωτική Άσκηση «Χειμώνας 2012».  Φέτος η άσκηση είχε φιλοξένησε και σημαντικό επισκέπτη.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Abdullah Gül, για πρώτη φορά παρακολούθησε μια άσκηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.  Η άσκηση «Χειμώνας 2012» υπό το συντονισμό του Τρίτου Σώματος Στρατού, πραγματοποιήθηκε στην Περιοχή Ασκήσεων και στο Akbaba-Kars Atış. Στην άσκηση όπου συμμετείχαν οι Δυνάμεις Ξηράς, οι Ειδικές Δυνάμεις και οι Αεροπορικές δυνάμεις, πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά στον τύπο. Μαζί με τον πρόεδρο Δημοκρατίας, την άσκηση παρακολούθησαν και οι Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης Beşir Atalay και Bülent Arınç.

Την επίδειξη πολέμου όπου συμμετείχαν περίπου δύο χιλιάδες προσωπικό, πολλά ελικόπτερα και αεροπλάνα, χάρη στο σύστημα μεταφοράς εικόνων των Ένοπλων Δυνάμεων, μπόρεσαν και παρακολούθησαν και όσοι βρίσκονταν στο αρχηγείο. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος μετά από την πληροφόρηση που έλαβε, επισκέφτηκε τη σκηνή όπου διαμένουν οι στρατιώτες. Ο κος Gül όλη την ημέρα φόρεσε παραλλαγή.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ Ο ΓΚΙΟΥΛ; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΚΥΡΑ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ;

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.