Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΑ!

Γράφει ο Κώστας Καίσαρης από το Goalnews... ΔΥΟ χιλιάδες εισιτήρια είχανε περισσέψει χθες Παρασκευή πρωί για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ντέρμπι. ...

Γράφει ο Κώστας Καίσαρης από το Goalnews...
ΔΥΟ χιλιάδες εισιτήρια είχανε περισσέψει χθες Παρασκευή πρωί για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ντέρμπι. Με τον Ολυμπιακό να έρχεται από το διπλό στην Τούμπα και, κερδίζοντας, να περνάει πρώτος στη βαθμολογία. Ποιο ποδόσφαιρο όμως; Ο κόσμος είναι ζαβλακωμένος. Από τη μία τον πηδάνε με τα μέτρα κι από την άλλη τον σκιάζουνε με την απειλή της πτώχευσης. Ούτε και με τους μισθούς των 400 ευρώ είναι σίγουρο ότι θα δώσουνε τα λεφτά.
Τον Βενιζέλο εκεί στο Eurogroup που πήγε τον πλακώσανε στις σφαλιάρες και τον στείλανε τα πίσω μπρος. Πρώτα να ψηφίσει η Βουλή, πρώτα να υπογράψουνε οι τρεις αρχηγοί κι ύστερα βλέπουμε για τα λεφτά. Για το μπετσάλεν, όπως λέγανε επί Κατοχής '40-'41. Κι ενώ ο κόσμος είναι ζαλισμένος, συνεχίζεται η σθεναρή αντίσταση των πολιτικών αρχηγών.
Ο εθνικόφρων Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πατριώτης, ο άνθρωπος που τον 21ο αιώνα επανέφερε στην κεντρική πολιτική σκηνή το σύνθημα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», έκανε για ακόμα μία φορά τους Ευρωπαίους μία χόρτα: «Πρέπει να καταλάβει η κυρία Μέρκελ ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν είναι υπάλληλοί της». Μόλις το έμαθε η Μέρκελ κόντεψε να σκάσει. Τέτοια ντροπή και ταπείνωση δεν την περίμενε ποτέ. Ακύρωσε όλα τα ραντεβού της μέχρι τη Δευτέρα και υποβλήθηκε σε κατ' οίκον αυτοπεριορισμό. Μέχρι να ξεπεράσει το σοκ.
Ταυτόχρονα, η Ντόρα Μπακογιάννη (Μητσοτάκη-Κούβελου) έκανε την κίνηση ματ. Αντί, λέει, να κοπούνε οι επικουρικές συντάξεις, να κοπούνε κατά 50% οι μισθοί και οι συντάξεις των βουλευτών. Για τέτοια γενναιότητα ψυχής μιλάμε. Τύφλα να 'χουν η Μπουμπουλίνα και η Μαντώ Μαυρογένους. Για να αποδειχθεί για ακόμα μία φορά ότι η οικογένεια Μητσοτάκη το χρήμα δεν το λογαριάζει. Υπεράνω όλων έχει την πατρίδα. Αυτά δεν είναι λόγια, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί. Είναι έργα. Τεράστια είναι η απώλεια του οικογενειακού εισοδήματος. Στο 50 τοις εκατό κάτω η σύνταξη του Μητσοτάκη.
Δεν θα έχει ο άνθρωπος λεφτά να πάρει τα φάρμακά του. Στο 50 τοις εκατό κάτω ο μισθός του Κυριάκου. Στο 50 τοις εκατό κάτω ο μισθός της Ντόρας. Θυσία όλοι για την πατρίδα. Ολοκαύτωμα. Κι ύστερα λένε οι κακοήθεις για τα τζάκια που έχουνε καταστρέψει τη χώρα. Τα πάντα μπορεί να κάνει η Ντόρα για την πατρίδα. Και για να πιάσει το 3% και να μπει στη Βουλή. Μέχρι και να πλένει σκάλες κάθε Σάββατο και να δίνει το μεροκάματό της στον λαϊκό λογαριασμό για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.
Οπως κάνανε στη Σοβιετική Ενωση με τα κόκκινα μεροκάματα. Τέλος πάντων. Αυτή που σαρώνει στις δημοσκοπήσεις και θα κάνει την έκπληξη στις εκλογές είναι η Δημοκρατική Αριστερά. Το ΠΑΣΟΚ πλας που είχε πει η Διαμαντοπούλου. Και προς επίρρωσιν ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων και η μεταγραφή του Μπίστη.
Της γνωστής γενιάς του Πολυτεχνείου. Ανδρουλάκηδων, Δαμανάκηδων και σία: Από το ΚΚΕ στον Συνασπισμό κι από τον Συνασπισμό στο ΠΑΣΟΚ. Κι ο Μπίστης ένα βήμα παραπέρα. Από το ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Αριστερά. Τα ποντίκια τουλάχιστον την κοπανάνε όταν βουλιάζει η βάρκα για να ζήσουνε. Οχι για να κυβερνήσουνε ή να είναι μέσα στο νταραβέρι όπως οι πολιτικοί. Αυτά.

-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.