Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν μαζί μας, την Κυριακή, 26/02/2012, η ώρα 09:00 το ...


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν μαζί μας, την Κυριακή, 26/02/2012, η ώρα 09:00 το πρωί, στο μοναστήρι του Μαχαιρά, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου.

Δυστυχώς στο μνημόσυνο, θα είναι και όλος ο συρφετός των πολιτικάντηδων μας, που έκαναν πλέον τα μνημόσυνα των ηρώων μας προεκλογικά συλλαλητήρια, αφού βρίσκουν το τρόπο να αδράξουν ψήφους. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που παραμονεύουν οι προεδρικές εκλογές. Θα βρίσκονται όλοι αυτοί που καθημερινά με τις δηλώσεις αλλά και τις ενέργειες τους προδώνουν τον αγώνα των ηρώων μας, όλων αυτών που έδωσαν ότι πιο πολυτιμότερο είχαν, το αίμα και την ζωή τους για να παραμείνει αυτή η γη Ελληνική.

Προδώνουν τους ήρωες μας που δεν δείλιασαν και όρθωσαν το ανάστημα τους ενάντια στους ξένους, και στον πάσης φύσεως κατακτητή, γιατί κατάλαβαν πως η λευτεριά δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται. Σε αντίθεση προς όλους αυτούς του γραβατωμένους καρεκλοκένταυρους που προσκυνούν και υποτάσσονται στους ξένους με αντάλλαγμα τα οικονομικά και όχι μόνο ωφέλει. Που ξεπουλάνε τα πάντα με αντάλλαγμα λίγη δόξα και προβολή.

Εμείς όπως πάντα θα δώσουμε δυναμικά το παρόν μας στο μνημόσυνο, να τιμήσουμε τον σταυραετό του Μαχαιρά. Για να φωνάξουμε, όπως έκαναν όλοι οι ήρωες μας, πως δεν δεχόμαστε να είμαστε σκλάβοι, γιατί ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΔΩ

-----------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.