Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ... ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΓΙΑ ΕΔΕΙΡΕ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ!

Τον… μπελά τους βρήκαν δύο ανήλικα τσιγγανάκια στο Αίγιο, όταν αποπειράθηκαν να αρπάξουν την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη μέση του ...

Τον… μπελά τους βρήκαν δύο ανήλικα τσιγγανάκια στο Αίγιο, όταν αποπειράθηκαν να αρπάξουν την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη μέση του δρόμου. Παρά την ηλικία της, η γυναίκα κατάφερε όχι μόνο να συγκρατήσει την τσάντα, αλλά και να τη… φέρει στο κεφάλι των επίδοξων δραστών! Οι δυο πιτσιρικάδες, βλέποντας ότι απέτυχε η προσπάθειά τους, ζήτησαν και… συγνώμη από το παρ’ ολίγον θύμα τους και έγιναν καπνός!

Στην Τραπεζοντή Λακωνίας συνελήφθη ο 18χρονος τσιγγάνος που είχε αρπάξει τη Δευτέρα την τσάντα μιας 45χρονης γυναίκας με 5.650 ευρώ στο Γύθειο, αφού πρώτα τη χτύπησε και την έριξε στο έδαφος! Οι έρευνες της Ασφαλείας Σπάρτης οδήγησαν στα ίχνη του, αλλά τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν και εικάζεται πως τα έχει ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του που αναζητείται. Ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.

Χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ έκλεψαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κομοτηνή τρεις νεαροί και τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας από αυτούς. Όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο οδηγό που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί του αναζητούνται.

protothema.gr

---------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.