Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...

Εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε....

Εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οργανωμένη εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η στην ευρύτερη περιοχή του 'Αργους και του Ναυπλίου.
Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στο Νέο Ηραίο Αργολίδας, αστυνομικοί εντόπισαν και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 30, 28, και 22 ετών αντίστοιχα, όλοι μέλη της εγκληματικής ομάδας, ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια όμως μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή Λιμνών Αργολίδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Στο πορτμπαγκάζ του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε χαλκός, βάρους 200 κιλών, που όπως προέκυψε προερχόταν από 2 μετασχηματιστές τους οποίους είχαν αφαιρέσει, τις νυχτερινές ώρες της 10 προς 11 Φεβρουαρίου από το Νέο Ηραίο Αργολίδας.
Επίσης στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες τράπεζας, δύο κάρτες SIM καθώς και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Από την έρευνα προέκυψε ότι από τον Δεκέμβριο του 2011, οι συλληφθέντες, είχαν διαπράξει άλλες 26 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών στην ευρύτερη περιοχή του 'Αργους και του Ναυπλίου Αργολίδας και η συνολική ζημία της Δ.Ε.Η. από τη δράση της εγκληματικής ομάδας υπολογίζεται στις 250.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.